IMATE GNIJEZDO NA KROVU: Bijele rode donijet će vam novčani bonus, saznajte kako

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Zagrebačka županija osigurali su i u 2016. godini sredstva za provedbu projekta ‘Zaštita i očuvanje bijele rode u 2016. godini’ na području Zagrebačke županije. 

Ovim projektom se vlasnicima/korisnicima objekata na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda godišnje isplaćuje naknada za održavanje krovišta u iznosu od 700,00 kn po gnijezdu.Mole se vlasnici objekata koji na svom objektu imaju gnijezdo bijele rode, a do sada nisu sudjelovali u projektu, da do 31. kolovoza 2016. kontaktiraju Javnu ustanovu Zeleni prsten radi prijave gnijezda. Također,  za ostvarivanje naknade u projektu  potrebna je sljedeća dokumentacija:

– izjava (evidencijski list s izjavom korisnika) – ispuniti i potpisati (preuzeti na www.priroda-zagrebacka.hr ili direktno kod djelatnika Javne ustanove prilikom terenskog obilaska)

– preslika osobne iskaznice

– preslika vlasničkog lista ili drugog dokumenta kojim se dokazuje vlasništvo/korištenje objekta na kojem je gnijezdo bijele rode

– preslika broja tekućeg računa (IBAN).

Izjavu i ostalu dokumentaciju potrebno je dostaviti na adresu:

JU Zeleni prsten Zagrebačke županije

151. samoborske brigade HV 1, 10430 Samobor

Korisnici koji su do sada sudjelovali u projektu i primali naknadu, a nije bilo izmjene u podacima i dokumentaciji, potrebno je do 31. kolovoza 2016. godine na adresu Javne  ustanove dostaviti popunjenu izjavu o istinitosti podataka.  Za preuzimanje izjave molimo kontaktirati Javnu ustanovu ili preuzeti na www.priroda-zagrebacka.hr.

Za ostale informacije kontaktirati Javnu ustanovu na tel. 6111-552 ili e-pošta: [email protected].

 


Komentari