Hrvatska škola Outward Bound provodi još jedan projekt za mlade

Od 28.9. – 6.10. uz potporu Erasmus+ programa Europske komisije odvija se razmjena mladih „Protect to Prevent“ koja je okupila 30 mladih iz Turske, Makedonije, Slovačke, Bugarske, Grčke i Hrvatske na temu odgovornog seksualnog ponašanja i prevencije spolnih bolesti.

Uz bogat program, niz edukativnih radionica i aktivnosti, istraživanja na zadane teme, diskusija i prezentacija, anketiranje lokalnog stanovništva na ulicama Samobora te dodatne sportske aktivnosti i Outward Bound metode iskustvenog učenja u prirodi 30 mladih iz 6 zemalja zajedno uči i razmjenjuje iskustva.

“Protect to Prevent” četvrti je međunarodni projekt za mlade koji se ove godine provodi u Samoboru te najavljuju još 2 projekta za mlade koji će se održati ove jeseni također u Samoboru.

Hrvatska škola Outward Bound udruga je koja provodi programe iskustvenog učenja u prirodi za djecu i mlade te je dio međunarodne mreže Outward Bound International koja već više od 70 godina provodi programe za djecu i mlade diljem svijeta od Kanade do Novog Zelanda, a od 2005. godine aktivno djeluju i u Hrvatskoj.


Komentari

loading...
-->