(FOTO) KAKAV HOROR! Jeste li vidjeli opasne HT-ove stupove? ‘Kod nas je inače praksa da se reagira kad se dogodi neko zlo’

foto: Radio Samobor

U gradu Samoboru na križanju ulica Grada Wirgesa i Dobriše Cesarića nalazi se stup koji samo što se ne sruši , upozorila je sugrađanksa koja navodi kako je stup u jako lošem stanju.

“Budući da stup nije Elektrin, već HT-ov, kako smo, na navode većine slušatelja provjerili, apel je s naše strane upućen i Gradu Samoboru te komunalnim redarima da prema vlasniku stupa poduzmu sve što mogu da se spriječi rušenje stupa, odnosno da se stup ukloni”, navodi Radio Samobor.

Građani ovog grada očito ne polažu baš neke nade u uklanjanje opasnog stupa, iako su u komentarima naveli kako su se obratili i poznatim ljudima u HT-u kako bi možda na taj način brže bio riješen problem. No, uskoro se u komentarima dalo iščitati kako ovakvih stupova u gradu Samoboru ima više. Neki su u vlasništvu HT-a, a neki Elektre.

Ono čega je građane najviše strah je da će se dogoditi nešto loše, nesreća, da će stup pastri na nekoga, pa da će tek tad doći do reakcije.

Donosimo dio komentara:

“Ne brinite, kad padne, poslali budu vatrogasce da ga uklone s kolnika”, “Čim prije se zruši, to ga buju prije zamenili”,  “Nažalost, sporne sanacije mogu potrajati obzirom da telekom za sanaciju navedenog anagažira samo i isključivo koperante kojima agilnost u rješevanju žurnih situcija nije jača strana”, “ima još stupova u D.Cesarića koji samo što se ne sruše”, “Treba pričekat da padne pa će ljudi prijavit da im ne radi internet…”, “Pih niš novo…u Kralja Krešimira prijeti pad stabla na žice između stupova…poslala mail na komunalno…nitko živ da bi odgovorio..”, “Imam jednog na dvorištu takvog.al je Elektrin. Nikog nije briga za tim očigledno dok nekoga ne ubije”, “Ne daj bože da padne na nekog.Treba brzo reagirati”, “Oni ne reagiraju na puno takvih stupova,nemaju vremena”, “Kod nas je inače praksa da se reagira kad se dogodi neko zlo ,nažalost, “Kaj….? Kad bu nekog tresnul po ludari nitko nebu kriv.E-mailovi budu nestali i nikom ništ”, “Isto ko i t-com pri linicu”


Komentari