FAŠNIČKE FEŠTE U ŽUPANIJI: Nikada bogatiji programi, pogledajte što vas očekuje (FOTO)

Samoborski fašnik

Najluđi dani u godini se spremaju, evo što nude gradovi u županiji.

Izuzev vrhunske i čuvene zabave u Samoboru i ostali gradovi naše županije pripremili su odlične maskirane zabave. Popisali smo ih, a vi izaberite najatraktivniju.

Samoborski fašnik

Samoborski fašnik
Samoborski fašnik

Ove godine Samoborski fašnik održava se 190. put po redu,.Grad ponovno postaje Slobodna Fašnička Republika s princezom Srakom, Princem, Fiškalom i Sucem na vlasti. Najbolji i najstariji fašnik u Republici Hrvatskoj svake je godine sve posjećeniji. Koncerti, Srakotrk, Metloboj, povorke i predstave samo su dio bogate ponude, koja će se održati na pet lokacija. Fašnik se ove godine odvija uz temu „190 let fašnik raste i sve je plus 5“ te uz slogan „Pokaži novu facu na Srakinu placu“. Program pogledajte ovdje.

Fašnik u Jaski

Facebook
Facebook

Zabavni program za djecu i odrasle održati će se u nedjelju, 07. veljače na Strossmayerovom trgu.Fašnička povorka krenuti će u 14.00 sati od nekadašnjeg hotela Jaska pa sve do Strossmayerovog trga. U Fašničkoj povorci sudjelovati će i mali i veliki jaskanci.

Na Štrosu će biti organiziran dječji animacijski program. Za naše najmlađe nastupiti će klaun Jozo Bozo te preslatki zbor Hitići!! Program za odrasle voditi će poznati voditelji Vid Balog i Davor Dretar Drele te uvijek prisutni Šojka i Škanjac. Također, sve prisutne zabaviti će i grupa All Stars, za detalje kliknite ovdje.

“Dođite na Štros i uživajte u šarenilu maski te saznajte tko će biti najbolje maskirane skupine!!! Vidimo se!”, poručili su organizatori.

Turopoljski fašnik

12647036_1695922597318689_1289794720763334129_n

Dođite u centar Gorice, u 14 sati kreće velika povorka, Vakula kaže sunčano s ćuftama, kratki rukavi, kave na terasama i u šatoru puno dobre svirke uz fašničke bendove i Psihomodo pop od 21 sat! Turopoljski fašnik ove godine puni 107 godina, a vrhunac je velika povorka po gradu gdje će se predstaviti brojne domaće i strane grupe. Također, za najmlađe je organiziran Mali fašnik. Da sve prođe u redu pobrinut će se domaćini Pajcek, Luk i Žir, odnosno „ministri iz stranke MOŠT“, u program zavirite ovdje.

Zelinski fašnik 2016.

zelina fašnik

Mađioničar Magic Rico će nas zabaviti svojom predstavom i hodanjem na štulama. Na pozornici će nastupati naši klinci iz vrtića i osnovne škole. Pridružiti će im se i Zelinske mažuretkinje.

Dok se mi na trgu zabavljamo kreću naši Biškupčani. Evo njihovog plana koji je naravno podložan promjenama, ipak je fašnik. Sigurno je jedino da su oko 13,00 sati na trgu i da u 19.30 sati ispred svog vatrogasnog doma spaljuju fašnika krivca za sve naše nedaće.

Za dobru svirku pobrinuti će se BONAPARTE, a detaljan program pogledajte ovdje.

Fašnik u Ivanić-Gradu

VolimIvanić.info
Volimivanić.info

U Ivanić-Gradu će se održati 15. Međužupanijski fašnik umirovljenika i građana, na kojem će sudjelovati otprilike 300 sudionika iz udruga umirovljenika iz cijele Hrvatske. Povorku će predvoditi Princ i Princeza u kočiji, Kloštranske mažoretkinje, Plesna udruga Magi i Limena glazba iz Dugog Sela. Program pogledajte ovdje.

Na vama je da se odlučite koji ćete posjetiti, a dobre zabave sigurno neće nedostajati! :)


Komentari