DRAMA BRUNE IZ ZAGORJA ‘Platio sam joj zube, lagala je da je dijete moje, vozio po bolnicama, a ona meni na kraju tako’

Foto: Freepik/ Ilustracija

Neobičan slučaj prekida ljubavne veze završio je na sudu te su donesene presude u kaznenom i parničnom postupku, prenosi Danica.hr.

Bruno i Sandra iz Zagorja bili su u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, no kada je Sandra prekinula odnose, oboje su se našli u problemima. Naime, Bruno se nije htio pomiriti s činjenicom da je gotovo pa je Sandru ‘opsjedao’ ljubavnim porukama.

Pisao je Bruno Sandri “da će se njih dvoje sudariti s vlakom ili šleperom, da će zajedno živjeti na groblju, da je doživio slom i da mu je sada jasno kako ljudi postaju ubojice, da njegova puška radi jer ju je probao, da će jednog dana eksplodirati i da se boji najgoreg, da se neće moći zaustaviti(…)”, navodi se u presudi.

Zbog svega je Bruno pravomoćno osuđen na godinu dana uvjetnog zatvora, a ključni dokaz bilo je gotovo tisuću sms poruka koje je Sandri poslao u godinu i pol. U prosjeku, svaki mjesec stizalo joj je 55 poruka, odnosno nešto manje od dvije dnevno, prenosi Danica.hr.

Tužili se međusobno

Međusobno su se tužili, prvo Sandra Brunu privatnom tužbom u kojoj je tražila 40 tisuća kuna odštete zbog povrede osobnosti, koju je sud odbacio i donio nepravomoćnu presudu u kojoj Sandra nije uspjela dokazati strah i zdravstvene probleme zbog Brunin prijetnji.

Potom je Bruno tužio Sandru isto zbog povrede osobnosti tvrdeći kako mu je “neistinito navodila kako je on otac njezina djeteta, a znala je da to nije istina”.

“Bruno smatra kako mu je Sandra povrijedila prava osobnosti i jer mu je u više navrata obećavala vjenčanje, što je on vjerovao te je u više navrata obavio pripremne radnje oko organizacije vjenčanja, a ona je čak u tri navrata izigrala obećanje. Bruno je pritom pretrpio grubu povredu ugleda i časti”, tvrdio je, a prenosi Danica.

Tvrdila je da je dijete njegovo

Sandra je potom privatnom tužbom od Brune zatražila i 40.000 odštete za povredu prava osobnosti, ali sud je tu tužbu na koncu odbacio. Nepravomoćna presuda donesena je u petak, a sud tvrdi kak Sandra nije uspjela dokazati strah i zdravstvene probleme nakon tih prijetnji.

“Nakon što smo prekinuli, Sandra mi je slala sms poruke kojima me je provocirala, a ja sam na njih odgovarao malo žestoko jer sam u to vrijeme bio ljut jer me je iskoristila. Platio sam joj popravak zubi, kupio joj mobitel, odjeću i vozio po bolnicama, a ona meni na kraju tako”, svjedočio je Bruno.

Komentari