DOLAZITE U ŠILJAKOVINU? Tamo se sprema velika dvodnevna fešta

Facebook.com

Ovogodišnje “Petrovo u Šiljakovini” organizira Folklorni ansambl Šiljkovina.

Blagadan svetog Petra i Pavla ove godine obilježavat će se dva dana u Šiljakovini. Oranizatori su osigurali raznolik sportski, kulturni i zabavni program u Društvenom domu i na mjesnom igralištu.

U subotu u 20 sati održat ćemo zajedničko druženje svih bivših i sadašnjih članova ansambla gdje ćemo prikazati film, svojevrsnu retrospektivu rada našeg ansambla koji ove godine ima 20 godina. Film prikazuje snimke s nastupa i proba”, rekao je Dražen Lučan, predsjednik FA Šiljakovina.

Proslava Petrova u Šiljakovini se nastavlja i u nedjelju, a počinje polaganjem vijenaca na groblju u 9,45 sati. Nakon toga slijede natjecanje djece i mladeži u vatrogastvu na 6. Vatrogasnom kupu DVD-a Šiljakovina u 10 sati i sveta misa u 11 sati. U popodnevnim satima, točnije u 15 sati, počinje Malonogometna liga Vukomeričkih gorica čijih će devet utakmica trajati do kasno navečer.

Grupa Sjaj na pozornicu se penje u 16 sati, ali i u 20 sati, nakon 20. folklornih susreta i nastupa SKUD-a Ivan Goran Kovačić iz Zagreba, KUD-a Poljadija iz Grabarja, KUD-a Stjepan Šajnović iz Osekova i svih sekcija FA Šiljakovina. Folklorni program počinje u 18 sati.


Komentari