BIJEG OD STRESNE SVAKODNEVICE: Hotel Sport mazi sva vaša osjetila, ovo si morate priuštiti (FOTO)

Ovo je mjesto koje svakako morate posjetiti, a toliko je blizu Zagreba.

Samo 28 km istočno od Zagreba, suvremeno opremljen Hotel Sport u Ivanić-Gradu, pravo je mjesto za uživanje i opuštanje od stresne svakodnevice. Ovaj hotel prava je mala oaza mira, a blizina glavnome gradu čini ju itekako poželjnom destinacijom.  Hotel Sport raspolaže sa 20 moderno opremljenih i uređenih smart soba i 3 apartmana.Topla i ugodna atmosfera moderno uređenih soba osigurat će vam ugodan boravak i san.

king_zelena_1

Za one koji su željni luksuznog odmora, Hotel Sport osigurao je smještaj u čak tri luksuzno opremljena apartmana koji će u potpunosti zadovoljiti i naše najzahtjevnije goste.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ostali kapaciteti Hotela su kongresna sala 400 m2; wellness centar koji obuhvaća teretanu na 2 kata, saune, relax zonu, unutrašnji bazen; kozmetički salon, Body Creator centar; frizerski salon. Eksterijer Hotela odiše sportskim sadržajima – vanjski bazen, 3 teniska terena, malonogometno igralište, igralište pijesak (rukomet i odbojka); balon sa polivalentnom podlogom te dječje igralište.[/box]

Restoran i za najosjetljivija nepca

Osim bogatog hotelskog sadržaja, gurmani će svoje apetite moći zadovoljiti u restoranu Sport: od jutarnje kave i doručka, poslovnog ručka, poslijepodnevnog čaja, opuštanja uz koktel pa do svečane večere ili neke druge posebne prigodne. Naime, ukoliko želite organizirati tematske zabave, svadbu ili nešto treće, sala se pretvara u prekrasan ambijent.

dorucak1

Upravo u ovom restoranu, imat ćete priliku uživati u omiljenim okusima odabranih jela i pića iz jelovnika koji je napravljen prema  svjetskim gastronomskim trendovima. Izuzetno ljubazno osoblje preporučit će neki od probranih vrhunskih specijaliteta koji će uz bogatu vinsku kartu učiniti posjet restoranu Sport nezaboravnim iskustvom.

Nakon ukusnog obroka zasladite se domaćim kolačem pripremljenim u hotelskoj slastičarnici.

Hotel Sport pobrinuo se i za unutarnji mir

Unutarnji mir i bijeg od stresa pronaći ćete u prekrasno uređenoj WELLNESS&SPA zoni Hotela Sport, a na raspolaganju su vam i infracrvena, bio i finska sauna, parna kupelj te unutarnji bazen s protustrujnim plivanjem. Posebno atraktivan je i frizerski salon te Beauty Centar Gloss koji će biti točka na i u ovim čarobnim trenucima provedenim u Ivanić-Gradu.

wellness7

 


Komentari