AKADEMIK ŽELJKO REINER: ‘Ne želimo Hrvatsku koja je u 4 godine izgubila 80 tisuća radnih mjesta’

Domoljubna koalicija

Domoljubna koalicija je krenula u predizborne obilaske.

Pa su tako u ponedjeljak kandidati 1. Izborne jedinice posjetili Mariju Goricu. Na ugodnom druženju s građanima i kušanju tradicionalnog specijaliteta – štrukli, delegacija predvođena s nositeljom liste za I. izbornu jedinicu akademikom Željkom Reinerom uputila se u posjet Domu za starije osobe u Pušći.

domoljubna koalicija

Štićenici doma su se osvrnuli na tešku ekonomsku situaciju i izrazili nezadovoljstvo s vladajućom garniturom u državi. Nakon posjete starijim osobama kandidati Domoljubne koalicije uputili su se na skup u Pušći na kojem su imali svoje predstavljanje u dvorani.

DOMOLJUBNA KOALICIJA

Ugodna atmosfera bila je okidač za govor akademika Željka Reinera koji je izjavio;

”U narednom mandatu neće biti lako popraviti ovo što su oni učinili. Zašto su to učinili? Ja neću reći da oni ne vole Hrvatsku ali ono što su učinili je strašna šteta, mi ne želimo takvu Hrvatsku, vi ne želite takvu Hrvatsku. Hrvatsku koja je u tih 4 godine mandata izgubila 80 tisuća radnih mjesta. Naime, ovo je poljoprivredni kraj – mi ne želimo, vi ne želite Hrvatsku koja je izgubila 47 tisuća obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Mi ne želimo Hrvatsku u kojoj je nestalo 10 tisuća mliječnih farmi. Mi ne želimo Hrvatsku u kojoj je više od 100 tisuća blokirano, više nego kad su oni došli na vlast, a pritom svaki dan ih je sve više blokirano. ”

DOMOLJUBNA KOALICIJA

Dan je završio u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Zaprešiću na koncertu Zagrebačke filharmonije gdje su posjetitelji nazočnost akademika Reinera nagradili dugim i gromoglasnim pljeskom.

12188468_489214131256679_280662288_n

Domaćin i gradonačelnik grada Zaprešića Željko Turk podijelio je cvijeće i zahvalnice povodom proslave 20. godina Grada.


Komentari