Zagrebačka obitelj krivi luksuzni hotel za virusnu infekciju: ‘Boli kao da ti netko čavao zabija u kožu’

wikimedia commons

Zagrebačka obitelj koja je željela odmarati i uživati u poznatom rovinjskom hotelu, doživjela je neugodno iskustvo. Naime, njihova kćer u dobi od 2 godine i 11 mjeseci, razboljela se još tijekom odmora, a nakon nje su se razboljeli i roditelji, pišu Vijesti.hr.

Majka djevojčice, Ana J.B., za njihove je zdravstvene probleme prozvala hotel i neodgovarajuću higijenu u dječjem bazenu.

“Odlučili smo otići na obiteljski odmor u hotel Amarin u Rovinju. Sve je bilo u redu dok moj kćerkica nije dobila temperaturu te počela kašljati i šmrcati. Djelovalo je kao da se prehladila. Trajalo je šest dana, a kada smo stigli kući, pojavio se i osip. To izgleda strašno i iznimno je bolno. Slično je vodenim kozicama, ali svaki taj plik koji izbije boli kao da ti netko čavao zabija u kožu”, ispričala je za Vijesti.hr, Ana J.B. koja se u međuvremenu i sama zarazila baš kao i njezin suprug.

Osim plikova po tijelu, dijete je dobilo i afte u ustima.

“Vodili smo je njezinoj pedijatrici, a potom i u jednu privatnu polikliniku. Liječnici su utvrdili da je riječ o bolesti ruku, nogu i usta. Riječ je o zaraznoj bolesti koju je moja kćer, sigurna sam, dobila u dječjem bazenu u hotelu. Naime, još mi je jedna mama iz Zadra, koja je s obitelji u isto vrijeme ondje boravila, rekla kako je i njezin sinčić dobio istu bolest, ali se nije tako jako manifestirala”, ispričala je zabrinuta majka koja je ustvrdila kako ne želi tužiti hotel, ali želi upozoriti druge možebitne goste kako bi izbjegli ovakve neugodnosti.

Hotel Amarin: “Voda je zdravstveno ispravna za kupanje”

Iz Hotela Amarin poručuju da provede redovite kontrole kakvoće hrane, vode u bazenima te kažu da je posljednjom analizom vode u bazenu utvrđeno da je voda zdravstveno ispravna za kupanje.


Komentari