‘Zagreb izgleda kao božićno drvce okićeno kantama za smeće, automobili se parkiraju na nogostupu’ Škoro nabrajao što mu sve smeta u gradu

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Miroslav Škoro posljednji se uključio u bitku za gradonačelničku fotelju Zagreba, čime je  ovogodišnje lokalne izbore učinio još zanimljivijim.

Kako će predsjednik Domovinskog pokreta proći na izborima doznat ćemo krajem svibnja, a ne sumnjamo da će borba biti neizvjesna. Od objave da se uključuje u utrku, Škoro ne propušta priliku da Zagrepčanima dokaže da je upravo on idealan kandidat za gradonačelnika.

U Dnevniku HRT-a kazao je da je dugo radio na programu za izbore, te se uključio kada je stranka spoznala da imaju sve elemente da mogu objaviti kvalitetnu kandidaturu.

“Imamo politički program na kojem radimo već nekoliko mjeseci i on je vrlo opsežan”, kazao je Škoro.

Istaknuo je kako su ovo izbori na kojima se može pokazati iskustvo u upravljanju.

“Meni smeta što je Zagreb grad u kojem nema transparentnosti u proračunu, ne znamo koliko smo dužni i koliko zarađujemo, smeta mi što Zagreb izgleda kao božićno drvce okićeno kantama za smeće, što se automobili parkiraju na nogostupu, što imamo bezbroj ležećih policajaca, što se netransparentno biraju socijalni programi”, rekao je.

Naglasio je kako se mnogo novca u gradu Zagrebu troši nenamjenski, a to je oko 50 milijuna kuna.

Škoro je istaknuo kako očekuje da ljudi shvate da ovim izborima trebaju napraviti promjenu.

“Mi smo svi u politici i imamo se pravo kandidirati i nadati nečemu”, istaknuo je i dodao kako smatra da je on taj koji može riješiti probleme u gradu Zagrebu.

Škoro je naglasio kako je pitanje šala i pošalica koliko ima tramvaja, kamo vode i koliko ima vrtića. Pitao je ima li novinarka balkon te ja naglasio kako je tu u pitanju sila puta krak i bitno je koliko će se on opteretiti. Ako se malo stane na rub onda se optereti balkon i on pukne, ali to ne znači da ne treba imati balkon.


Komentari