Zagreb dobio najsuvremeniju polikliniku dosad: Donosimo detalje

U Zagrebu je na novoj adresi Vukovarska 62 s radom započela novouređena CROATIA Poliklinika. Novi, osuvremenjeni prostori opremljeni su vrhunskom opremom među kojom su i suvremeni MR uređaj, trenutno najveće snage magnetskog polja 3 Tesle, digitalni mamograf, oprema za endoskopiju, denzitometar te uređaji za ultrazvuk. Moderno i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema, velik broj različitih zdravstvenih usluga te ugledni stručnjaci garancija su još kvalitetnije medicinske usluge za sve pacijente. 

U CROATIA Poliklinici pacijentima su na raspolaganju personalizirani individualni i grupni sistematski pregledi te cijeli spektar medicinskih usluga iz područja interne medicine, ginekologije, radiologije, radiologije-mamografije i denzitometrije, oftalmologije, neurologije, psihijatrije, fizikalne medicine i rehabilitacije, fizikalne terapije, medicinsko-biokemijskog laboratorija, pedijatrije, anesteziologije, otorinolaringologije, kirurgije, ortopedije, dermatologije i venerologije te urologije.

Sve su usluge dostupne na jednoj lokaciji, u ugodnom i novouređenom prostoru, gdje je pacijentima na raspolaganju tim od 62 ugledna stručnjaka. Individualiziranim pristupom u organizaciji, pregledi se obavljaju u kratkom vremenskom roku, bez čekanja i uz maksimalnu učinkovitost.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja naglašava kako kompanija nastavlja s investicijama u zdravstveni segment poslovanja, kako bi se dodatno pozicioniralo kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga. „U protekle dvije godine u poliklinike smo uložili više od 60 milijuna kuna. Želimo dodatno unaprijediti svoje usluge kako bi pokrili potrebe naših pacijenata i omogućili im usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu“.

CROATIA Poliklinika djeluje od 2006. godine, a svoje poslovne jedinice, osim u Zagrebu, ima i u Splitu, Koprivnici i Puli. U poliklinikama pacijenti mogu u jednom danu obaviti sve potrebne postupke holističkim pristupom: od kompletne najmodernije dijagnostike, multidisciplinarnog liječenja do individualne rehabilitacije, što je  garancija za najbrži i najbezbolniji povratak u normalan život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

Od samih početaka svoga rada Poliklinika ulaže u stručno usavršavanje medicinskog osoblja kako bi uvijek bili u korak s najnovijim medicinskim saznanjima i dostignućima te svojim pacijentima pružili najbolja i najbrža rješenja. Osim u edukacije medicinskog kadra, Poliklinika kontinuirano ulaže i u vrhunsku tehnologiju i novu opremu, s ciljem brzog i efikasnog postavljanja dijagnoze koja je od presudne važnosti za sprječavanje i liječenje bolesti. Uz to, CROATIA Poliklinike ugovorni su partner HZZO-u na područjima i djelatnostima koja su u kapacitetima nedostatna u javnom sektoru (dijagnostika) ili su visoko specifična te javni sektor ne raspolaže adekvatnim resursima (npr. MR, neurologija).

Uz nedavna ulaganja u novi core sustav vrijedan više od 100 milijuna kuna, ovo je druga značajna investicija Croatia osiguranja vrijedna više od 60 milijuna kuna. Novouređenim prostorima CROATIA Poliklinika podigla je cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu, čime je potvrdila status lidera privatnog zdravstva u RH. 


Komentari