Za obnovu Petrove bolnice, bivša ministrica Dalić na aukciju stavila dres Cristiana Ronalda, već sada je dosegao vrtoglav iznos

Foto: Facebook/ Vratimo Palčiće u Petrovu

Facebook akcija ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’, zajednička je akcija grupa Udruge “Dinamo to smo mi” i Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići“, a koja je do jučer navečer prikupila nevjerojatnih milijun i 200 tisuća kuna, prenosi Jutarnji list.

Na stranici akcije svakodnevno se na aukciju daju različiti sportski artikli pa su se tu našle rukavice, dresovi i slični proizvodi. No, u akciju se uključila i bivša ministrica gospodarstva, Martina Dalić koja je objavila da na dražbu stavlja dres Real Madrida s brojem 7 i imenom Cristiana Ronalda i njegovim vlastitim potpisom, kao i potpisima Luke Modrića i još deset njihovih suigrača: Sergia Ramosa, Tonija Kroosa, Garetha Balea, Karima Benzeme, Isca, Keylora Navasa, Casemira, Nacha Fernandeza, Lucasa Vasqueza i Matea Kovačića.

Foto: Screenshot

Dres se na aukciji nalazi do 1. svibnja u podne, a u samo jednom danu dosegnuo je iznos od 22.000 kuna. Dalić je navela kako će nakon tog datuma, nakon zaprimljene potvrde o uplati za Plačiće, s najvećim ponuditeljem ugovoriti primopredaju. Ona može biti poštom ili u slučaju da je ponuditelj u Zagrebu, osobna isporuka.

Akcija je pokrenuta kako bi se prikupio novac – oko četiri milijuna kuna – za inkubatore, respiratore i monitore za opremanje neonatalnog odjela Petrove bolnice u Zagrebu, teško oštećene u potresu.

Komentari