ZA DESET DANA STIŽE NAJVEĆA PROMJENA NA SAVI IKAD: ‘Čekaju se samo povoljni uvjeti za montažu’

Zagreb.hr

Montažni paviljoni koji su u sklopu projekta “Aktivnosti na Savi” trebali niknuti uz Željeznički most, Most slobode i Zaprudski otok već prošlog ljeta, ali nisu jer ih nitko nije htio izraditi, trebali bi biti postavljeni u idućih deset dana.

“Paviljoni su u potpunosti spremni, samo se čekaju povoljni vremenski uvjeti za montažu”, otkrila je za Večernji pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Sanja Jerković.

Zagreb.hr

Aktivnosti na Savi tako bi trebale početi 15. lipnja te trajati do 12. rujna, što je pomak od dva tjedna s obzirom na prvotno planirani termin održavanja manifestacije.

Grad je raspisao i natječaj za ugostitelje, kao i za one koji žele pružati sportske, kulturne i druge sadržaje, iako su još početkom svibnja tvrdili da će ih raspisati “tijekom ovog tjedna”.

Zagreb.hr

Mjesečni najam montažnog paviljona, bez režija, iznosit će 15 tisuća kuna. Za javljanje na javni poziv zainteresirani imaju do početka sljedećeg tjedna, što, u teoriji, znači da bi se u četiri do pet dana trebali potpisati ugovori s onima koji se odaberu, kako bi 15. lipnja Aktivnosti na Savi mogle početi.


Komentari