Vozač ZET-a brutalno pretučen: Tražio putnike kartu, a dobio šaku u glavu!

autobusi.org - ilustracija

Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač ZET-ovog autobusa nakon što su ga napala dvojica muškaraca.

Policijska uprava zagrebačka je izvijestila kako se incident dogodio u četvrtak oko 9 sati na Medveščaku u Ulici Bliznec. Naime, 59-godišnjak je upravljao je autobusom kada su na stanici ušla dva nepoznata počinitelja. Vozač je zatražio da mu pokažu karte pa ga je jedan od muškaraca fizički napao.

Vozač je po dolasku Hitne pomoći odvezen u KB Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć i gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

“Na stajalištu Bliznec, u autobusu linije 227 (Svetice – Gornji Bukovac – Bliznec), došlo je do fizičkog nasrtaja putnika na vozača autobusa, prilikom čega su vozaču nanesene teške tjelesne ozljede. Intervenirala je policija, međutim, nasilnik je u međuvremenu napustio mjesto događaja, a vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć te je trenutno na bolovanju. Do sukoba je došlo jer je dotični muškarac odbio platiti prijevoznu uslugu. Ovim putem ističemo kako je svaki putnik za vrijeme vožnje dužan imati valjanu voznu kartu, a međusobna suradnja i komunikacija u okvirima elementarne kulture nužni su kako bi se izbjegle ovakve ili slične situacije” rekao je za vijesti.hr glasnogovornik ZET-a.


Komentari