VOLONTERKA PRIČOM SLOMILA SRCA: Pomozite Baki Nadi, frižider joj je češće prazan nego pun

Mnogim su Hrvatski građani u teškim financijskim situacijama, a kriza im definitivno nije pomogla. Unatoč svim nedaćama kroz koje prolaze, izgleda da su Zagrepčani složni, solidarni i spremniji za pomoć nego ikad prije.

Jedna od priča koja slama srca je i ona o baki Nadi iz Sesveta. Imala je sreće što su za nju čuli volonteri iz Humanitarne udruge dobra volja, a njihova je Klaudija spremno došla u Sesvete s nešto hrane za prvu ruku.

“Baka živi od jako malo novaca i češće je frižider prazan nego što nešto ima u njemu. Marijana je bila prije petnaestak dana, zalihe su se potrošile. Ona se najviše veseli bananama i mlijeku, noge ju bole i rijetko kada si nešto skuha. Najčešće kuha čaj i kaže da ju to zasiti.

I ono sto možda mislimo da je premalo, njoj jako puno znaci. Koja juha u vrećici, namaz, pašteta… A toliko je simpatična i pozitivna, gušt je s njom popričati. Hvala ti Klaudija na vremenu i pomoći za nasu Nadu”, stoji u objavi

Jedan par penzionera svakog dana prolazi ovim ulicama i skuplja boce. Ako se nalazite u blizini, ne bacajte ih nego im ostavite na putu

Komentari

loading...