(VIDEO) TRAGEDIJA U POTOPLJENOJ RIJECI! Ispod automobila pronađeno tijelo muškarca, vatrogasci spašavali djecu iz igraonice

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Rijeku je u srijedu poslijepodne potopila obilna kiša koja je paralizirala dijelove grada. Tragedija se dogodila na području Školjića u centru Rijeke gdje je policija pronašla tijelo muškarca, potvrdili su iz PU primorsko-goranske za Zagreb.info.

”Policija je zatekla tijelo nepoznate muške osobe ispod osobnog vozila. Očevidom će se utvrditi sve okolnosti nesreće, a obdukcijoimo utvrditi točan uzrok smrti”, kazali su nam iz policije.

Kako je objavio portal Fiuman, voda je probila u Prvu riječku gimnaziju u centru grada. Učenici u popodnevnoj smjeni poslani su kući, a iz Primorsko-goranske županije su najavili hitnu sanaciju jer se žbuka na plafonu jedne učionice odlomila uslijed prodora vode kroz vertikalu. Prelio se i Mrtvi kanal.

Kiša je poplavila ulaze brojnih zgrada i blokirala sav promet. Voda je ušla i u prostor Gradske knjižnice i dječju igraonicu iz koje su, piše 24sata, vatrogasci spašavali djecu.

O kaosu u gradu oglasio se i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović koji je građane pozvao na oprez.

”Dragi ljudi, tko ne mora, neka ne izlazi. Ako vas je kiša uhvatila u gradu, oprezno i strpljivo. U stalnom sam kontaktu sa svim dežurnim službama, ljudi su na terenu, radi se na otklanjanju štete, sanira se sve što se trenutno može i koliko se može. Još jednom vas pozivam na oprez, pogotovo ako prolazite kroz centar! Rijeka nam večeras teče svom snagom” poručio je.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX
Foto: Damir Skomrlj / CROPIX
Foto: Damir Skomrlj / CROPIX
Foto: Damir Skomrlj / CROPIX


Komentari