(VIDEO) Probali smo Kristinine mandarine i otkrili jesu li domaće

FOTO: Zagreb.info

“Dobar dan, čuli smo da ovdje ima dobrih mandarina”, jedna je od najčešćih rečenica koje se mogu čuti kada dođete na najpoznatiji štand s mandarinama u Hrvatskoj. Radi se, naravno, o štandu u Brestovju OPG-a Ćelić Željanka, gdje mandarine prodaje Kristina Penava, koja je gotovo preko noći postala medijska senzacija.

FOTO: Zagreb.info

Simpatičnu Kristinu odlučili smo posjetiti na njezinom štandu te kratko porazgovarati s njom, ali i saznati tajnu uspješne prodaje. Jer, kažu nam, posljednjih dana mandarine se prodaju kao lude.

(FOTO) Kristina prodaje najbolje mandarine! Ovo morate vidjeti

Potražnja za njima je ogromna, do te mjere da ne stignu dozrijeti do kraja, a posljednjih dana prodala se količina koliko se nekada znalo prodati u mjesec dana.

U dvadesetak minuta, koliko smo bili s Kristinom, prošlo je zasigurno 50 kupaca, a ako ste mislili da su kupci samo muškarci, gadno ste se prevarili! Naime, na štand dolaze i žene koje žele upoznati simpatičnu prodavačicu te s njom okinuti pokoji ‘selfie’.

Najvažnije je dakako bilo saznati jesu li mandarine prave domaće. Probali smo ih i odgovorno tvrdimo da jesu. S Kristinom smo ukratko popričali, a što nam je rekla, pogledajte u videu.


Komentari