(VIDEO) Gricko koji je pronađen u kanti za smeće se konačno opustio: Pogledajte preslatke prizore!

Foto: Facebook

Iz Azila Dumovec dolaze lijepe vijesti. Maleni Gricko, koji je u nedjelju pronađen u kanti za smeće je bolje. U početku je bio vrlo razdražljiv i preplašen, no iz Azila su tijekom dana otkrili kako je Gricko konačno došao na maženje..

“Poslastica po poslastica i Gricko se primirio. Vani smo ga smjestili u ograđeni vrtić i poticali da nam dođe na maženje. Još jutros nas je gledao sa strahom, a onda mu se maloprije u vrtiću pridružio jedan naš kolega i Gricko ga je prihvatio s veseljem”, poručili su iz Dumovca.

Foto: Facebook

“Psić koji je svaku ljudsku ruku danima želio ugristi, prijatelja je prepoznao u našem Dominiku. On je sjeo kraj njega i Gricko mu je došao na maženje”, napisali su iz Azila i objavili preslatku snimku.

Podsjetimo, Gricko je u nedjelju pronađen u Šenoinoj ulici u kanti za smeće.

“Lavež psa odjekivao je iz kante, pa su stanari okolnih zgrada podigli njezin poklopac. Imali su što vidjeti! Na smeću je stajao iznimno prestrašen psić. Koliko je dugo bio u malom, mračnom i zagušljivom prostoru, ne znamo. Jedan ga je čovjek pokušao izvući van, ali ga je pas ugrizao. Zato je naša ekipa došla po psa. Ni u Dumovcu se nije opustio. Iznimno je agresivan. Je li to zbog svježe traume ili mu je takva narav, još se ne može reći.

Sada znamo da je riječ o mužjaku starom između 8 i 9 godina. Čip nema”, objavili su iz Dumovca u nedjelju, a čini se da je Gricko tražio samo malo ljubavi i pažnje, pa se u konačnici opustio.


Komentari