(VIDEO) Broj prikupljenih potpisa premašio sva očekivanja: ‘600 000 i još brojimo’

Screenshot

S veseljem su sinoć organizatori inicijative ’67 je previše’ odbrojavali posljednje sekunde do konačnog završetka prikupljanja potpisa, a razloga za veselje itekako imaju. Prema tvrdnjama koje su iznijeli sinoć u obraćanju za medije prikupljeno je više od 600 000 potpisa, što je daleko više od potrebnih 373 568 potpisa.

“Hvala svima koji su potpisali, mladima, umirovljenicima, onima srednjih godina – svima koji su shvatili koliko je ovo važno za budućnost svih nas! Nešto možemo zajedno pokrenuti, nešto možemo promijeniti! Hvala svima koji su uložili dodatan napor da dođu do naših štandova – znamo da nismo uspjeli doći do svih vas koji ste htjeli potpisati i žao nam je zbog toga, dali smo sve od sebe da vam budemo što bliže. I na kraju, hvala našim divnim aktivistima i volonterima na štandovima! Mnogi od vas odrekli su se godišnjeg odmora, radili prije i nakon posla, radili duple smjene, danima nisu vidjeli svoje obitelji, požrtvovno i nesebično, radeći sa srcem za dobrobit svih – bez vas ovo ne bi uspjelo!”, poručili su iz inicijative.

Između ostalog kazali su da su svjesni da su opstrukcije u našoj državi postale kao nekakvo pravilo, ali unatoč tome samouvjereno su poručili: “Nijedna vlada ovo ne može i ne smije ignorirati!”.

             

 


Komentari