Velika tuga u Zagrebu: Vatrogasac preminuo tijekom ispumpavanja vode iz jednog stana!

Foto: Facebook JVP Zagreb

Vatrogasna postrojba Zagreb izvijestila je da je sinoć tijekom jedne od intervencija sanacije poplave jedan vatrogasac preminuo. Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija preminuo je u 53. godini života.

‘Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca. Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53-oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad!

Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana.

Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja’, stoji u emotivnom oproštaju zagrebačke vatrogasne postrojbe.


Komentari