VELIKA TRAGEDIJA U ZAGREBAČKOM KRAJU! Oglasio se vlasnik izgorjele farme: ‘Pripazite, jako je važno. Znam iz iskustva, nažalost’

Izgorjeli objekt (Foto: Facebook)

Prvu kontinentalnu farma magaraca koja se nalazi u mjestu Topolje kraj Ivanić Grada pogodila je nesreća. Vatra je progutala sve što je obitelj Ciganović godinama gradila. Nasreću, životinje nisu ozlijeđene.

Proizvođač magarećeg mlijeka, Neven Ciganović (ne stilist i reality zvijezda) se na društvenim mrežama zahvalio svima na riječima podrške.

“Iskoristit ću svoju situaciju da savjetujem svima kako još netko ne bi ostao bez svega, kao ja. Pazite na zamrzivače i odmaknite ih od zidova. Maknite i stvari koje su zapaljive čim dalje od zamrzivača jer sad, s ovim visokim temperaturama događaju se pregrijavanja, pa može doći do požara. Pripazite, jako je važno. Znam iz iskustva, nažalost”, napisao je Ciganović.

Ne treba pomoć

“Zahvaljujem svima i na upitu za broj računa, kako biste pomogli. Nije potrebno, hvala vam dobri ljudi. Ima ih kojima je pomoć potrebnija. Dok je zdravlja, jakih ruku i naših magaraca bit će već nekako. I opet će se raditi i zaraditi. Jednog dana za novu, nadam se još veću i bolju štalu”, zaključio je Ciganović.

 

Podsjetimo, požar na farmi bio je u nedjelju oo 15.30 sati. Zagrebačka policija otkrila je da izbio najvjerojatnije zbog tehničkog kvara na električnim instalacijama u području rashladnog uređaja.

“U Ulici Stjepana Gregorka, izbio je požar u skladištu vlasništvo 42-godišnjaka, u kojem su se nalazili rashladni uređaji i plastična ambalažna. Zbog požara je došlo do pucanja ploča na krovištu obiteljske kuće istog vlasnika. Buktinju su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta iznosi oko 250.000 kuna”, otkrili su iz policije.


Komentari