Već devet godina vodi borbu s pizzama i kebabima na vratima: ‘Ne mogu spavati, trzam na svaki zvuk skutera!’

Pixabay

Belgijanac (65) ne može spavati i zadrhti svaki put kada čuje skuter jer se boji da će mu netko dostaviti – pizzu.

Kako prenosi Jutarnji list, Već gotovo 10 godina Jean Van Landeghem prima pizze koje nikada nije naručio, ponekad i nekoliko puta dnevno, na svoju kućnu adresu u Turnhoutu blizu Antwerpena.

“Sve je počelo prije devet godina. Odjednom mi je dostavljač uručio niz pizza, ali nisam ništa naručio”, rekao je za list Het Laatste Nieuws.

U početku je mislio da je došlo do zabune u dostavi, ali narudžbe pizze, kebaba i drugih vrsta brze hrane nisu prestajale. Narudžbe su stizale u bilo koje doba dana pa se tako desilo da je jednom primio pizzu u 2 ujutro.

Jednog dana u siječnju 2019. godine dogodilo se da mu se na kućnom pragu pojavilo deset dostavljača, od kojih je jedan imao 14 pizza u ruci. “Ne mogu više spavati. Počinjem se tresti svaki put kad na ulici čujem skuter. Bojim se da će netko ponovno doći i dostaviti mi vruću pizzu”, rekao je.

Problema imaju i restorani. Van Landeghem je svaki put odbijao dostavu i nikada nije ništa platio, a hrana se vraćala u restorane i morala baciti. Prema njegovim proračunima, samo je prošle godine poslao natrag pizza u vrijednosti od 450 eura.

Lažne isporuke je nekoliko puta prijavio policiji, ali onda nikada nije ušla u trag “pizza zlostavljača’’. Jean Van Landegham neprestano istražuje kako bi otkrio tko stoji iza ovog apsurda. Poručuje da kada sazna tko ga muči posljednjih devet godina, taj “neće završiti dobro”.


Komentari