VATROGASCI U VRTIĆU U PREČKOM! Sumnja se u probleme s instalacijama

Foto; Ilustracija

Iz vrtića u zagrebačkom naselju Prečko zbog smrada paljevine pozvali su vatrogasce, no oni nisu utvrdili uzrok. Smrad se u međuvremenu provjetrio, a dežurne službe ujutro će provjeriti instalacije u objektu, prenosi Dnevnik.hr

U zagrebačkom vrtiću Marles u Jarnovićevoj 23 u naselju Prečko u 15 sati pozvali su vatrogasce zbog mirisa paljevine. Na teren je izašlo osam vatrogasaca JVP-a s dva vozila ali nisu našli nikakav izvor paljevine ili smrada.

U međuvremenu se sve provjetrilo, potvrdili su nam vatrogasci.

Ravnateljica vrtića Mirjana Celić kazala je kako je sad sve u redu, ali nije pronađen uzrok smrada pa će policija tijekom noći obaviti ophodnju oko vrtića, a ujutro stižu hitne intervencije servisa koji se bavi održavanjem instalacija u tom objektu. ”Zbog sigurnosti imovine odlučila sam da domar ostane u vrtiću cijelu noć, a sutra ćemo pozvati stručne službe koje će provjeriti moguće uzroke neugodnog mirisa”, kazala je Celić. Dodaje da će roditelji u četvrtak djecu moći ostaviti u vrtiću kao i obično, no samo ako domar tijekom noći utvrdi da je sve u redu.


Komentari