UŽASNA TRAGEDIJA Preminulo trogodišnje dijete: ‘Došlo je na Hitnu bez pulsa i svijesti’

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL, Ilustracija

Strašna tragedija dogodila u Sisku. U srijedu navečer na Hitni prijam sisačke bolnice dovezen je trogodišnji dječak bez svijesti, pulsa u spontanih udisaja.

Kako doznaje RTL, dječak je unatoč naporima liječnika, preminuo. Prema prvim neslužbenim informacijama kojima raspolažu, dijete je bilo s ocem u kući u Petrinji dok su majka i sestra bile u crkvi.

Navodno je dijete izlazilo iz krevetića pri čemu je pao, no službene okolnosti tek se trebaju utvrditi.

“Sinoć u 19.48 sati u OHBP OB ‘dr. Ivo Pedišić’ u Sisku dovezeno je dIjete J.A . rođeno 2018. g. bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, nereaktibilnih zjenica. Dijete nema vanjskih znakova ozljeđivanja.

I nakon provedene reanimacije dIjete je umrlo u 21.03 min.

Dijete je upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu po nalogu županijskog državnog odvjetnika”, rekao je ravnatelj bolnice mr.sc. Tomislav Dujmenović za RTL.

Događaj je potvrdila i sisačka policija.

“Možemo potvrditi da je policija tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisku o smrti djeteta (2018.) bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog događaja”, izvijestili su.


Komentari