Upoznajte psa za kojeg biste ponosno rekli ‘Samo moj!’: Dumovec ovu subotu priprema posebnu akciju

Pixabay

U Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u subotu, 28. rujna, održat će se nova akcija “Udomljavanje je fora: Upoznaj me u Dumovcu”.

Akcija koja se godinama održavala na zagrebačkom Trgu bana Jelačića drugi se put organizira u Dumovcu. Naime, pokazalo se da su građani već dovoljno informirani o vrijednosti udomljavanja, a preseljenjem akcije u Sklonište željelo se građane približiti psima koji jedva čekaju upoznati svoje ljude, piše Zadovoljna.hr.

Trenutačno je u Dumovcu 150 pasa. Subotnja akcija trajat će od 10 do 18 sati, a u 11 sati potporu će joj svojim dolaskom dati glazbenik Dino Jelusić. Nakon toga slijedi program za djecu: predstava Male scene pazi.mazi.voli, koncert dječjeg zbora Kikići te oslikavanje lica.

Rujanska akcija “Udomljavanje je fora” naslanja se na veliku kampanju “Samo tvoj” kojom Sklonište osvješćuje građane da psa trebaju birati po životnom stilu te da ih u Dumovcu očekuje velik broj uistinu različitih pasa. Zato je moto nove akcije “Upoznaj me u Dumovcu!”.

Do Skloništa se jednostavno dolazi autobusima ZET-ove linije 276 koji prema Dumovcu kreću s Kvaternikova trga. Akciju organizira Grad Zagreb i Ustanova Zoološki vrt grada Zagreba u suradnji s udrugama Noina arka i Indigo.


Komentari