Uber predstavio novu uslugu u Zagrebu! Od danas se vozite po nižim cijenama

FOTO: Flickr

Uber je danas u Zagrebu predstavio novu uslugu – UberX Saver. Riječ je o novoj kategoriji vožnji po nižim cijenama koje će se moći koristiti u satima s manjom potražnjom. Navedena usluga korisnicima pomaže u jednostavnijem i povoljnijem kretanju gradom, uz zadržavanje jednake udobnosti i pridržavanje svih preporuka Stožera u borbi protiv koronavirusa.

Nova opcija nudi isti standard kvalitete i sigurnosti kao i sve Uberove usluge. Da bi koristili UberX Saver, korisnici neće trebati preuzeti novu aplikaciju. Potrebno je samo otvoriti Uber aplikaciju koja je već instalirana na njihovom telefonu i u vrijeme s nižom potražnjom provjeriti dostupne opcije. Vrijeme u koje je usluga dostupna nije fiksno, nego prati dinamiku kretanja gradom.

“Korisnicima u Zagrebu želimo omogućiti pristupačnije, sigurne vožnje kada trebaju prijevoz tijekom mirnijih sati u danu i kako bi izbjegli gužve”, ističe Giovanna D’Esposito, generalna menadžerica za južnu Europu u Uberu.

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet. Kompanija je vozačima distribuirala 950 higijenskih paketa koji sadrže maske, rukavice, dezinfekcijske gelove i sprejeve, ističu u kompaniji i dodaju da je uz to Uber usmjerio svoje napore na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi osigurali odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku.

“Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji Uberovoj aplikaciji omogućava da prije početka putovanja utvrdi nose li vozači masku, kao i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu”, zaključuju u Uberu.


Komentari

loading...