U Sesvetama pronašli kokain i marihuanu, privedena dvojica muškaraca

PUZ

Dvojica muškaraca iz Sesveta pritvoreni su nakon što je zagrebačka policija kod njih pronašla 263 grama kokaina i 50 grama marihuane.

Na području Sesveta, u četvrtak 30. svibnja 2019. godine u večernjim satima policajci su u parkiranom automobilu u kojem su se nalazili 26-godišnjak i 23-godišnjak ispred suvozačevog sjedala uočili plastični paket u kojem se nalazila droga.

Mlađi je muškarac pokušao pobjeći, ali su ga policajci sustigli i vezali. Odmah potom, obojica su uhićena.

Idućega dana pretragom automobila u kojem su zatečeni pronađen je paket s 263 grama kokaina. Tog istog dana,  pretražena je i obiteljska kuća kojom se njih dvojica koriste, pri čemu je pronađeno ukupno 53,2 grama marihuane. Isto tako, pretražen je i dom u kojem živi stariji osumnjičenik, a koji se kao i prethodno pretražena kuća nalazi na području Sesveta. U prostoru doma, pronađena je metalna improvizirana preša s tragovima kokaina.

PUZ

Tijekom kriminalističkog istraživanja od mlađeg osumnjičenika, zbog sumnje da je pribavljen preprodajom droge, oduzet je novčani iznos od više tisuća kuna.

Obojica osumnjičenika, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja privedena su pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama podnesena je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Komentari