U REMETINCU PREMINUO JOŠ JEDAN ZATVORENIK: Već šesti u posljednjih godinu dana

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Od predoziranja tabletama, umro je zatvorenik (41) u Centru za dijagnostiku zagrebačkog zatvora, neslužbeno doznaje 24 sata. Beživotno tijelo muškarca pronašli su pravosudni policajci ovog petka u jutarnjim satima.

Iz Ministarstva pravosuđa i uprave se još uvijek nisu oglasili o navedenom, a ovo je sada šesti slučaj smrti zatvorenika u Remetincu u proteklih godinu dana.

Sve je počelo na Badnjak kad je pozlilo Mirsadu Š. Hitno je prevezen u bolnicu, a dva dana nakon toga je preminuo. Njegova obitelj tada je otkrila kako Mirsad nikad prije nije bio bolestan. Nakon obavljene obdukcije utvrđeno je da je preminuo od zatajenja srca. Sredinom siječnja, navodno zbog zlouporabe heptanona preminuo je 36-godišnji Dalibor N. Poznati diler kokaina “Beli Konj” preminuo je 17. veljače u bolnici. Baš kao i prethodnim zatvorenicima, Belom Konju je navodno odjednom pozlilo.

Krajem ožujka, u Remetincu je umro Ivica R. koji je na izdržavanje kazne primljen je tek dan ranije. Nadalje, u svibnju je umro pritvorenik, a na njegovom tijelu nisu zamijećeni tragovi nasilja.


Komentari