TUŽNA POZADINA Vlatka Pokos otkrila pravi razlog povratka u Hrvatsku: To je naša obiteljska tragedija

Foto: Instagram

Bivša pjevačica i televizijska voditeljica Vlatka Pokos vratila se u Kanadu nakon dvomjesečnog boravka u Hrvatskoj. Uoči puta, za Gloriju je otkrila kako se nosila s kritikama nakon ispadanja iz show-a “Ples sa zvijezdama”, ali i koji je bio primarni razlog njezina dolaska u Zagreb.

Jedna od sestara boluje od karcinoma

“Poziv za sudjelovanjem u showu sam prihvatila jer jako volim ples i dotični projekt. No, imala sam i neke ozbiljne obiteljske razloge zašto sam željela biti ovdje. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma. To je sve što ću reći na ovu temu”, priznala je Vlatka.

Sa sestrom se vidjela čim je došla u Hrvatsku.

“To je naša obiteljska tragedija. Najveći teret snose moji roditelji, a ja sam im potpora koliko god to mogu biti. Moja obitelj zazire od medija i ne želi imati nikakvog dodira s javnošću”, dodala je Pokos.

U intervjuu se osvrnula i na grube komentare nakon ispadanja u show-u. Bivša voditeljica smatra da su pojedinci preozbiljno shvatili taj projekt, dok ga je ona doživjela kao izvor zabave i veselja.

“U Hrvatskoj je inače veliki problem što mediji vole isticati i promovirati negativno i objavljuju anonimne gnjusne komentare, kao da su oni slika Hrvatske. Nisam čak sigurna je li legalno anonimne gadosti s portala i društvenih mreža koristiti za naslovnice. Time se stvara jedna potpuno nerealna slika. Konkretno, u mom slučaju se pisalo se o nekoj mržnji koja uopće ne postoji”, istaknula je Pokos i otkrila da ona  zapravo u javnosti doživljava isključivo lijepe i pozitivne stvari.


Komentari