Trpimir Goluža ‘raspalio’ komentare u anketi Zagreb.info o potencijalnom ministru zdravstva Ćorušiću, pogledajte što misli…

Foto: Zagreb.info

Otkako je rekonstrukcija Vlade ‘na stolu’ mnogim ministrima se pokušava naći zamjena, a nakon ministara Ćorića i Paladine, na red je došao ministar zdravstva Vili Beroš. Iako bi ga mnogi htjeli vidjeti u liječničkoj kuti radije nego u ministarskom odjelu, čini se kako se Berošu ne ‘trese’ fotelja zbog rekonstrukcije Vlade već zbog Uskoka koji je je pokrenuo izvide o novcu koji je Ministarstvo zdravstva platilo tvrtki Cuspisu Vinka Kojundžića i to temeljem anonimne prijave, a ne nalaza Državne revizije.

U anketi Zagreb.info na Facebooku pitali smo vas – treba li Ćorušić biti novi ministar zdravstva.

Foto: Zagreb.info Facebook

Jasno, kao i svaka anketa, i ova je privukla puno pažnje naših pratitelja na Facebooku, a komentari jednog od njih ‘zapeli su nam za oko’.

Foto: Screenshot Zagreb.info Facebook

Gradski nestranački zastupnik i liječnik, ginekolog Trpimir Goluža napisao je u komentarima ispod naše ankete kako “Ćorušić niti u jednoj normalnoj i organiziranoj državi ne bi došao u priliku obnašati niti jednu društveno odgovornu dužnost. Njegovo ponašanje i način upravljanja krajnje su neprihvatljiviji za svakog uljuđenog i dobronamjernog čovjeka”.

U komentarima, na pitanja pratitelja koji su to neprihvaljtljivi razlozi da HDZ-ov Ante Ćorušić ne bude novi ministar – Goluža je kratko odgovorio –  “to ću javno izreći kada za to dođe vrijeme, po mogućnosti u izravnoj komunikaciji s dotičnim”.

Dodao je Goluža i da ako Ćorušić “skupi hrabrosti za javno sučeljavanjem” jer kao je napisao “za sad to vješto izbjegava”.


Komentari