TRAŽITE POSAO U ZAGREBU? Ne propustite priliku za napretkom u karijeri

Foto: Zagreb.info

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Dradar d.o.o. zapošljava komercijalista / voditelja ključnih kupaca (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Traži radnika koji će biti zadužen za razvijanje i održavanje odnosa s postojećim ključnim kupcima te obilaziti, koordinirati i nadzirati prodajne aktivnosti kod kupaca. Prijave se zaprimaju do 24.01.2022. putem brze prijave.

PROTIM Ržišnik Perc d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž). Vodeće slovensko poduzeće na području integralnih usluga arhitekata i inženjera traži osobu za rad na području prometne infrastrukture. Poslodavac nudi plaću srazmjernu znanju, iskustvu i kompetencijama te dodatna stimulativna primanja za uspješnost. Prijavite se putem linka.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži voditelja smjene (m/ž) i djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, konkurentnu plaću, neto dodatak od 1050kn i dodatni mjesečni bonus te isplatu punog iznosa prijevoza. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave do 25.01.2022.

Auro Domus d.o.o. traži projektanta / arhitekta (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Posao obuhvaća izradu idejnog projekta, projektno-tehničke dokumentacije te 3D vizualizacije. Prijaviti se možete putem brze prijave na linku.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava internog SAP konzultanta (m/ž) u Zagrebu. Traži se izvršitelj s visokom stručnom spremom koji će pružati podršku korisnicima u proizvodnom procesu, surađivati s vanjskim pružateljima usluga te održavati administraciju ERP-a u internacionalnom okruženju. Prijave se zaprimaju do 21.01.2022. putem linka.

Maral d.o.o. traži prodavača na benzinskoj postaji (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 21.01.2022. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, redovna primanja, dodatna stimulativna primanja i rad u dvije smjene. Prijaviti se možete ovdje.

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava administratora u odjelu za ljudske potencijale (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 16.01.2022. Traži se osoba za rad na pola radnog vremena koja će izvršavati sve administrativne poslove vezane uz zaposlenike. Prijavte se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Tomi traži frizera (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Traži se osoba s voljom i željom za rad u stručnom timu. Prijavite se putem brze prijave.

Nevig d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 24.01.2022. Poslodavac će radniku omogućiti službeni automobil i radno računalo. Prijavite se putem linka.

Zamax Plin d.o.o. traži Administratora i IT podršku (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Resnik. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu i mogućnost napredovanja te plaću u iznosu od 6000kn do 7000kn. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu i 1 godinu radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 22.01.2022. putem linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!


Komentari