Tražite posao u Zagrebu? Mi znamo koja je najbolja ponuda!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Milšped d.o.o. zapošljava na pozicijama referent za planiranje distribucije (m/ž) i supervizor sektora distribucije (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedjelja, a rok prijave 8.9. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, odlične organizacijske sposobnosti, komunikacijske sposobnosti, trogodišnje radno iskustvo te napredno znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Pevex zapošljava u Sesvetama na pozicijama: asistent u ugostiteljstvu (m/ž), voditelj službe održavanja (m/ž) i skladištar – viličarist (m/ž). Radno iskustvo je poželjno. Aplicirajte.

CCPorter zapošljava na poziciji Customer Service Specialist with Croatian (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 13.9. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na poljskom ili engleskom jeziku i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Aplicirajte.

C.P.A. srl zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za cijelu Hrvatsku. Rok prijave je 9.9. Uvjeti su iskustvo prodaje u proizvodnom sektoru, sposobnost za samostalni rad, korištenje osobnog automobila te znanje engleskog ili talijanskog jezika. Aplicirajte.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4.000 eura. Traže se komunikativnost i orijentiranost na korisnika te razumijevanje korisnika. Posao se radi od kuće, a rok prijave je 30.9. Aplicirajte.

Primevigilance Zagreb zapošljava na pozicijama medical doctor with clinical experience (m/ž) i nurse with clinical experience (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 12.9. Uvjeti su napredno poznavanje engleskog jezika, dobre IT vještine i organiziranost. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Apsolon d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: viši savjetnik za pripremu EU projekata (m/ž), savjetnik za EU fondove i poslovno savjetovanje u odjelu za ruralni razvoj (m/ž), savjetnik u timu za digitalni konzalting (m/ž), viši savjetnik za EU fondove i poslovno savjetovanje u odjelu za ruralni razvoj (m/ž) te savjetnik za energetiku i poslovno savjetovanje (m/ž). Rok prijave je 13.9. Provjerite uvjete i prijavite se na željeni posao ovdje.

FINA traži eksperta za odnose s javnošću (m/ž) u Zagrebu. Očekuje se visoka stručna sprema, 10 godina radnog iskustva, aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, etičnost i razvijene komunikacijske vještine. Rok prijave je 7.9. Prijavite se putem linka.

Metro traži voditelja za HoreCa digitalne platforme (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 9.9. Uvjeti su visoka stručna sprema, stručno znanje iz područja marketinga, interes prema digitalnih tehnologijama i trendovima, odlične analitičke sposobnosti, orijentiranost na detalje. Potrebno je iskustvo u vođenju tima i vođenju projekata. Aplicirajte.

Emmezeta zapošljava u Zagrebu na pozicijama: web skladištar (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač / blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Rok prijave je 6.9. Provjerite uvjete i aplicirajte na željeni posao putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.


Komentari