Tražite posao u Zagrebu? Donosimo ovotjednu ponudu

ouisociety.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Cuspis, softverska je tvrtka osnovana 2005. koja kontinuirano unapređuje svoja postojeća programska rješenja te kreira nove inovativne proizvode. Trenutno u Zagrebu zapošljava djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i asistenta u odjelu za upravljanje projektima (m/ž). Prijave se zaprimaju do kraja kolovoza, pa ne propustite prilike i na vrijeme aplicirajte.

posao.hr za klijenta traži osobu koja će raditi na poziciji: poslovna tajnica (m/ž). Od vas se očekuju organizacijske sposobnosti, razijene vještine rada na računalu, znanje engleskog jezika, srednja škola te dvogodišnje radno iskustvo. Budite spremni na korespodencije sa suradnicima, partnerima i klijentima, primanje narudžbi kupaca, evidentiranje troškova, obradu otpremnica i fakturiranje te niz drugih zadaća iz domene navedene pozicije. Ako ste zainteresirani, svakako na linku provjerite kako se možete prijaviti.

Kudelić d.o.o., kompanija je koja se bavi  proizvodnjom svježeg mesa, polutrajnih i trajnih mesnih proizvoda. Na tržištu cijele Republike Hrvatske trenutno nudi više od 100 vrsta suhomesnatih proizvoda. Kako bi nastavila bilježiti rast, zapošljava na tri pozicije i traži: pomoćnog radnika u klaonici i utovarnoj rampi (m/ž), mesara u klaonici i rasjeku (m/ž) i vozača (m/ž). Mjesto rada je Bedenica, u Zagrebačkoj županiji. Ako ste motivirani, kliknite na link i prijavite se.

Kvadar nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za posredovanje u poslovanju prometa nekretnina (m/ž) u Zagrebu. Posao koji ćete obavljati uključuje praćenje tržišta nekretnina, marketinšku pripremu nekretnine za tržište, prezentaciju nekretnine preko specijaliziranih portala, jasno i transparentno informiranje klijenta o vlasničkom stanju nekretnine te brojne druge zadatke. Posebne pogodnosti uključuju dodatne edukacije, mogućnost polaganja stručnog ispita, stimulativna primanja i brojne druge benefite. Prijavite se do 24.08., sretno!

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postalo međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Trenutno u Zagrebu zapošljava asistenta u odjelu računovodstva (m/ž). Potrebna vam je završena srednja škola ekonomskog usmjerenja (minimalno) i dvogodišnje iskustvo, a uz to trebate i odlično poznavati zakonske propise vezane uz računovodstvo, kao i MS Office paket programa. Sretno s prijavama.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava blagajnika – prodavača (m/ž) u Zagrebu (Dugave).  Bit će vam zadovoljstvo raditi ovaj posao jer vam se pružaju stimulativna primanja, prilika za razvoj i napredovanje, prijateljski organizacijska kultura te popust za djelatnike. Iskustvo u radu u trgovini je prednost, no ne uvjet za prijavu. Nemate što čekati – prijavite se.

Personaldienst d.o.o. za svog partnera – BERLINERLUFT. TEHNIKA d.o.o., koji je dio grupacije BerlinerLuft u Republici Hrvatskoj, a koji se bavi proizvodnjom i veleprodajom opreme za ventilaciju i klimatizaciju, traži djelatnike (m/ž) za rad u radioni u Gornjem Stupniku. Glavne zadaće bit će vam obrada lima savijanjem i rezanjem, izrada ventilacijskih kanala i završno izoliranje i pakiranje gotovih proizvoda. Više detalja oko prijave saznajte na linku.

Adria Gastro d.o.o. traži kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) za rad u Zagrebu. Ako vas zanima rad u ugostiteljstvu i imate prijašnje iskustvo iz traženih područja, savjetujemo da provjerite ponuđene prilike i izvršite prijavu do 02.09.

Ali Kebaba ima svoju rečenicu vodilju od samog osnutka koja glasi: „Svjetski dobar okus“. Danas je to moto ovog poslodavca kojeg su prepoznali brojni korisnici i ljubitelji kebaba. Da bi  se nastavilo u tom uigranom ritmu, zapošljavaju radnika/cu u restoranu. Odabranog kandidata ili kandidatkinju očekuje rad u smjenama, dva slobodna dana, besplatan obrok, mogućnost napredovanja, redovita plaća do 15. u mjesecu, četiri tjedna godišnjeg odmora te razumijevanje za usklađivanje individualnih potreba s potrebama firme. Ako vas je zainteresirao navedeni opis i mislite da biste mogli raditi na ovom mjestu – prijavite se.

Restoran Casablanca za svoj tim u Zagrebu zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), konobara (m/ž) i kuhara (m/ž). Sve potrebne detalje oko navedenih natječaja i načina prijave možete saznati na linku i pravovremeno se prijaviti.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno!


Komentari