Tražite posao na području Zagreba: Donosimo najbolje ponude

ouisociety.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Pastor TVA traži pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž) u Rakitju, za rad na proizvodnoj liniji u proizvodnji vatrogasnih aparata. Poslodavac nudi posebne pogodnosti poput regresa, božićnice, uskrsnice, kolektivnih trotjednih godišnjih odmora u ljetnom periodu te dvotjednih u zimskom periodu. Plaća je u rasponu od 4.000 kn do 5.000 kn, a trebate tek završenu osnovnu školu. Prijavite se.  

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj, zapošljava specijalista obračuna plaća (m/ž) u Zagrebu. Ako imate SSS, VŠS – društvenog usmjerenja (prednost ekonomija, no nije uvjet), krasi vas trogodišnje iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji, a poznajete engleski jezik u govoru i pismu, dobro se služite računalom, proaktivni ste i organizirani, onda ne trebate puno čekati. Javite se. 

CCC, uspješan poljski modni brand koji se bavi proizvodnjom obuće, torbi i dodataka, zapošljava prodavače (m/ž) u Šibeniku, te na dvije pozicije u Zagrebu (Westgate, Avenue Mall). Ako imate smisao za modu, iskustvo u prodaji modnih artikala, krase vas odlične prodajne vještine, a rezultati prodaje vaš su izazov, ovo je idealan posao za vas – prijavite se. 

Instalacije Blagus traže montera centralnog grijanja / plinoinstalatera / vodoinstalatera (m/ž) za Zagreb i okolicu. Osnovni zadaci koji vas očekuju uključuju adaptaciju kupaonica, uvođenje plinskih instalacija te vodovodnih i odvodnih instalacija. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju kombi vozilo, sav potreban alat, službeni mobitel i stimulacije. Imate li jednogodišnje iskustvo iz traženog područja – prijavite se. 

Zamax Plin nudi zaposlenje na 5 pozicija. Traže se, između ostalih, robno materijalni knjigovođa (m/ž), vozač kamiona (m/ž), dostavljač plinskih boca (m/ž). Plaće se kreću i do 8.000 kn, a prijave se zaprimaju do 10.09., pa požurite, pogledajte kompletnu ponudu i aplicirajte na željeni natječaj. 

Deceuninck, globalno je aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera. Posluje u više od 90 zemalja i zapošljava više od 3.900 djelatnika. Za svoje poduzeće u Hrvatskoj traži kolege za radno mjesto: voditelj ljudskih potencijala – HR manager (m/ž) u Strmcu Samoborskom. Nudi vam se mogućnost rada u međunarodnom, stabilnom i inovativnom poduzeću s jasnom misijom, kao i atraktivna primanja u skladu sa zahtjevima tržišta. Tražite baš takvu priliku? Javite se na ovaj natječaj. 

Hotel Phoenix zapošljava menadžera za promociju, organizaciju i prodaju banketnih svečanosti (m/ž) u Sesvetama, u Zagrebu. Odlučite li aplicirati, očekuje vas kompletna organizacija, promocija, prodaja banketnih svečanosti i drugih događaja u hotelu (organizacija vjenčanja, godišnjica braka, pričesti, krizmi, konferencija,…). Provjerite uvjete i pošaljite životopis ovom poslodavcu što prije. 

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, nudi priliku za zaposlenje na poziciji: voditeljica/voditelj prodaje i betonare Zagreb. Zadaci će vam biti prodaja i naplata transportnog betona i srodnih usluga, praćenje tržišta betona, izrada ponuda, rukovođenje osobljem zaposlenim na pogonu, redovito izvještavanje upravi te brojni drugi. Preduvjeti za prijavu uključuju SSS/VSS tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva, poznavanje njemačkog/engleskog jezika u govoru i pismu, vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete putem linka. 

Dom za starije i nemoćne osobe Severović zapošljava radnog terapeuta u domu za starije i nemoćne (m/ž) u mjestu Novaki Bistranski. Od vas se očekuje viša stručna sprema, važeće odobrenje za samostalni rad, a poslodavac vam osigurava neto plaću od 6.000 kn te smještaj. Vjerujemo da imate dovoljno razloga za prijavu. 

Herba laboratorij traži prodavačicu u dućanu s kozmetikom (m/ž). Na ovom radnom mjestu upoznavat ćete kupca s ponudom vrhunske hrvatske kozmetike, informirat ćete kupca o cijenama i mogućnostima plaćanja te obavljati sve aktivnosti iz područja unapređenja prodaje.  Ako ste spremni na sve izazove, nemojte ni trenutka čekati – prijavite se. 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.


Komentari