Tražite posao na području Zagreba? Donosimo najbolje izbore

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Nepce Svijet d.o.o. (Tvornica Kulture, Vinyl Bar, The Beertija, Klub, Pogon Kulture Rijeka, restoran Ribice i tri točkice te ostali) traži nove radne snage: financijski direktor (m/ž), pravnik (m/ž), kućni majstor (m/ž), glazbeni promotor (m/ž), resident DJ (m/ž), glavni kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), studenti za rad u ugostiteljstvu (m/ž) i prodavač za rad u maloprodaji (m/ž). Rok prijave je 12.1.2020., a mjesto rada Zagreb. Prijavite se na željeni posao na linku.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Junior Sales assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se više ili visoko obrazovanje u području hotelijerstva ili hotelskog menadžmenta, minimalno jednogodišnje do dvogodišnje radno iskustvo u hotelskoj prodaji, napredno korištenje excel i power point programa, izvrsno znanje engleskog jezika. Znanje njemačkog ili ruskog jezika donosi prednost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Prijave su otvorene do 13.1.2020. Prijavite se putem linka.

Tepih centar Zagreb zapošljava zamjenika voditelja web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Uvjeti za ovaj posao su visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu te segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, poznavanje osnova e-commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje, proaktivnost i samostalnost, spoznaja o potrebi i želja za stalnim učenjem. Aplicirajte.

Möbel land d.o.o. u potrazi je za voditeljem web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, West Gate. Glavni zadaci su vođenje i razvoj poslovanja online prodaje, uz potpunu orijentiranost cjelovitom uspjehu i komercijalnom rezultatu, koordinacija i unapređenje svih aktivnosti vezano uz web trgovinu, analiza i optimizacija podataka i ostalo. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu, segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, uključivo napredno korištenje internetom, poznavanje osnova e – commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Aplicirajte.


Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Logistics and Commercial Administration Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 26.1.2020. Uvjeti su visoka stručna sprema, minimalno dvogodišnje radno iskustvo u managementu za logistiku, poznavanje MS Officea, napredno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Poznavanje talijanskog jezika je prednost. Poslodavac nudi fleksibilan rad, službeni laptop i mobitel. Potražite detalje posla i prijavite se

Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceutskog tehničara (m/ž) za Zagreb. Prijave su otvorene do 17.1.2020. Potrebne kvalifikacije su položen stručni ispit, dobro poznavanje MS Office-a, samostalnost u radu, proaktivnost, izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima i kupcima. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Stanić d.o.o. u potrazi je za knjigovođom (m/ž), djelatnikom u odjelu financija (m/ž), djelatnikom na proizvodnoj liniji (m/ž), fakturistom (m/ž), stručnjakom za javnu nabavu (m/ž), tehnologom u proizvodnji (m/ž), komercijalistom za prodaju sladoleda (m/ž) i prodavačem u ambulantnoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Potražite što je potrebno za prijavu i aplicirajte.

Thompson Family Property d.o.o. novoosnovana je tvrtka i u Zagrebu traži Personal Asistenta (m/ž). Nudi se plaća do 8.000 kuna. Prijaviti se možete najkasnije do 13.1.2020. Potrebna je osoba sa snažnom željom za učenje i istraživanje, emocionalnom inteligencijom, samouvjerena, vesela i osoba koja zapaža detalje. Glavni zadaci su administracija, upravljanje ugovorima, pomaganje pri organizaciji i predstavljanje direktora na sastancima.Prijavite se

Pliva zapošljava višeg IT stručnjaka za razvoj aplikacija (m/ž) i analitičara u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Za poslove je potrebna visoka stručna sprema te minimalno tri do pet godina radnog iskustva. Potražite više o željenom poslu i aplicirajte.

LPP Reserved traži Operations Managera (m/ž) za rad u Zagrebu, u Arena centru. Nudi se stabilna pozicija u dobroj kompaniji tekstilne industrije, kompetitivna plaća i bonusi po ostvarenim rezultatima te dinamično radno okruženje. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, minimalno dvogodišnje iskustvo na sličnim pozicijama u tekstilnoj industriji, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Na ovaj se posao možete prijaviti najkasnije do 10.1.2020. Prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Komentari

loading...
-->