Tomislav Stojak zbog loših izbornih rezultata dao ostavku na mjesto predsjednika HNS-a Grada Zagreba

Tomislav Stojak, zastupnik HNS-a u Skupštini Grada Zagreba, danas je putem svoje Facebook profila javnost izvjestio da više ne obnaša dužnost šefa HNS-a Grada Zagreba. Stojak je, kako navodi, na funkciju predsjednika dao ostavku zbog loših izbornih rezultata Hrvatske narodne stranke u I.izbornoj jedinici, gdje je obnašao dužnost koordinatora.

“Nisam više predsjednik zagrebačkog HNS-a.

Nakon jako loših izbornih rezultata HNS-a u 1. IJ za koju sam bio zadužen kao koordinator jučer sam podnio ostavku na stranačke dužnosti.

Loš rezultat smatram svojom odgovornošću, iako nisam bio kandidat na ovim izborima, budući da sam predložio kandidate i kandidatkinje za listu 1. IJ. Žao mi je da njihova kvaliteta i stručnost nije prepoznata kod birača, ali se nadam da će i nadalje ustrajati u stavovima i politikama koje zastupaju.

Nekom novom vodstvu mog zagrebačkog HNS-a želim puno sreće i uspjeha, ja nastavljam kao zastupnik u Gradskoj skupštini i nadalje kao i do sada zastupati jasan stav o nužnim promjenama u našem gradu, jedan bolji i ljepši Zagreb, s boljim i uspješnijim vodstvom u budućnosti!

Vaš Tomica Stojak!”, napisao je na Facebooku.

Podsjetimo, Hrvatska narodna stranka na parlamentarnim izborima koji su se održali u nedjelju osvojila je samo jedan mandat, i to u III.izbornoj jedinici.

Stojak je inače jedan od najaktivnijih gradskih zastupnika, koji je uvijek na terenu, među svojim sugrađanima te pokušava riješiti sve aktualne probleme s kojima se građani Grada Zagreba bore.

Izbori u doba korone: Evo koliko je građana odustalo od glasanja zbog straha od zaraze!

 

Komentari