‘TAMO SE DIJELI LOVA’ Juričan se kandidirao za tajnika Sportskog saveza Zagreba, otkrio što se nalazi u njegovom programu

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Zagrebački redatelj Dario Juričan za N1 televiziju otkrio na čemu trenutno radi. Naime, kandidirao se za glavnog tajnika Sportskog saveza Grada Zagreba.

“Ja želim nastaviti putevima Zdenka Antunovića Zdene, to je bio gradonačelnikov pajdo, bio je uho i oko gradonačelnika u sportu, tamo se dijeli solidna lova, ove godine će to biti 115 milijuna kuna i ja želim biti oko te vatrice. Vidio sam da smo sport dosta zanemarivali, ali tamo se vrti solidna lova, Zdravko Mamić je na vrhu te sante leda i mislim da je zadnji čas da ja uletim tamo gdje se dijeli lova”, objasnio je Juričan.

Otkrio je i da je prepisao cijeli program HDZ-a za sport i takvog ga predao.

“Počeo sam se preznojavati kad sam počeo razmišljati što ću napisati u programu i onda sam se sjetio da je najbolje krasti, pa sam otišao na stranice HDZ-a i prepisao cijeli njihov program za sport i tamo sam to predao”, priča redatelj i naglašava da je to pobjednička strategija te da ako bude izabran, nastavlja koracima Zdenka Antunovića Zdene.

“Ako me odbiju, reći ću da su oni protiv programa HDZ-a i protiv HDZ-a”, zaključio je Juričan.


Komentari