Taksistici prijetili krvlju zaraženom HIV-om, drugu zatukli puškom!

FOTO: Ivan Klindić

U posljednja dva tjedna na isti način u gradu Zagrebu napadnuto je troje vozača taksija, a četvrti napad šokirao je mnoge…

Čini se kako vozačima taksija u Zagrebu nije lako te su sve češća meta napada.

U posljednja dva tjedna na isti način u gradu Zagrebu napadnuto je troje vozača taksija, a četvrti napad šokirao je mnoge i uzrokovao dodatni nemir među taksistima.

Nesretnu 55-godišnju vozačicu taksija tako su orobila dvojica razbojnika, i to uz prijetnju medicinskom injekcijom!

Nju su, naime, oko 3.30 sati ujutro napali klijenti koji su naručili vožnju. Jedan od njih odmah je izvadio injekciju s iglom te joj zaprijetio da će je zaraziti krvlju inficiranom HIV-om ako im ne preda novac. Prijetnje su rezultirale krađom nekoliko stotina kuna, s kojima su pobjegli u noć.

To je već drugi vozač nježnijeg spola napadnut u seriji koja je počela u Mičevcu 15. veljače, kada je 39-godišnja vozačica Ubera brutalno napadnuta te je ostala bez mobitela, novca, a nakratko i bez svojeg auta koji je pola sata kasnije pronađen u drugom naselju. O detaljima napada policija nije željela govoriti zbog istrage koja traje, no navodno je vozačicu koja je napadača samo zamolila da se mobitelom javi djeci, s obzirom na to da ju namjerava ostaviti na zaleđenoj pustopoljini, muškarac naprasno udario drškom oružja po ramenima i vratu. Sedam dana nakon prvog napada, 22. veljače, na istoj adresi, u Mičevcu, napadnut je prema istom obrascu i vozač Cammea, piše Jutarnji list.


Komentari