TAJNI SASTANAK MILANA BANDIĆA! Što masoni imaju s time?

.Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa svojim najintimnijim suradnicima ovih se dana sastao s marketinškim stručnjakom Borisom Maleševićem.

Na tajnom sastanku koji se, kako piše Nacional, održavao na terasi zagrebačkog Zelengaja, a događaju je nazočio šef Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljuština, dok je gradonačelnika početkom rujna na taj susret dovezao Duško Ljuština.

Izgledno je dakle iz tog susreta da šef metropole nije odustao od utrke za još jedan mandat, za Bandića bi to mogla biti borba za opstanak s obzirom na to da u utrku ulazi sve više jakih kandidata, dok u isto vrijeme on nikada nije bio ranjiviji. Popularnost mu kopne, u sabornicu nije uspio ugurati niti jednog žetončića, a mladi Tomašević koji slovi za njegova najvećeg konkurenta sve je ambiciozniji i sve žustriji. A da Malešević zna kako voditi kampanju potvrđuje i Zoran Milanović koji je zahvaljujući njegovim savjetima i smjernicama postao predsjednik države.

Čuveni slogan iz njegove kampanje Predsjednik s karakterom osmislio je dizajner i marketinški stručnjak Boris Malešević, koji je svojedobno radio na HDZ-ovom sloganu Vjerodostojno s kojim je premijer Andrej Plenković dobio parlamentarne izbore. Malešević je inače i ranije bio angažiran u SDP-ovim kampanjama pa je tako radio i za Ivicu Račana, a bio je i jedan od kotačića Bandićeve kampanje te kampanje bivšeg predsjednika Stipe Mesića.

Zanimljivo, i naš je tjednik 7dnevno svojedobno izvještavao o Maleševiću u vrlo intrigantnom kontekstu.

”Malešević stoji iza Lože, masonskog magazina. Osim što je riječ o vrlo luksuznom izdanju, većina tekstova koji su u tom listu objavljeni nisu od nekog šireg interesa javnosti. Riječ je o nepotpisanim tekstovima koji se bave masonskom poviješću i mitologijom, pa se stječe dojam da magazin treba imati i neku edukativnu ulogu za buduće ili nove članove”, tvrdilo se prije nekoliko mjeseci.

VIŠE NISU U IGRI BEROŠ, MARIĆ I CAPAK! Plenković će protiv Bandića gurnuti Sarajliju Davora Filipovića


Komentari