Svjedok iz kluba u kojemu je bio Matej progovorio o tome što se događalo prije nestanka

Foto: Screenshot

Beograđanin koji je bio gost u klubu Gotik u noći kad je ondje posljednji put viđen Matej Periš (27) iz Splita, rekao je za portal Nova.rs kako se sjeća da je izbio manji incident i da je osiguranje reagiralo kao i uvijek u sličnim situacijama, no on nije primijetio nikakvo nasilje.

“Incident se desio nakon Cobijevog nastupa, oko sat vremena poslije ponoći. Najprije sam primijetio metež u zadnjem dijelu kluba. Taj dio prostora djelomično je skriven, nalazi se neposredno iza pozornice, u blizini dva velika šanka. Nisam vidio tučnjavu, ali jesam pomutnju koja je izgledala kao intervencija osiguranja, tipična, uostalom, za beogradske klubove. Pomaknuo sam se u stranu kako bih propustio trojicu zaposlenih u osiguranju koji su iznosili barem dvojicu mladića” ispričao je Beograđanin.

Kaže kako osiguranje nije tuklo te mladiće koje su iznijeli van.

“Nisam vidio ni da su ozlijeđeni, mada su izgledali pijano, ali ruke su im bile ‘u poluzi’ – onesposobljene tako da ne mogu zadati udarac. Proveli su ih praktički kroz cijeli klub – u pravcu izlaza. Sve je bilo gotovo za manje od 5 minuta. Ne tvrdim da je među njima bio i Matej, ali incident se poklapa s vremenom njegova nestanka” rekao je jedan od gostiju Gotika za Nova.rs.

Isti portal podsjeća kako je u srijedu o incidentu i sukobu grupe gostiju za hrvatske medije govorio i prijatelj nestaloga Mateja iz Splita. On je rekao kako je saznao od prijatelja koji su bili s Matejem u Beogradu da je sukob izbio najprije između njih i grupe Zadrana koji su bili za susjednim stolom.

Razmirice su izbile oko računa, najprije s konobarima, jer su gosti smatrali da im je previše naplaćeno, da bi se potom rasprava povela međusobno između dvije grupe na temu tko je i koliko čega popio. Nakon toga reagiralo je osiguranje koje je nekoliko njih izbacilo iz kluba.


Komentari