ZBOGOM SVIMA, BROJIMO SATE DO SMAKA SVIJETA! Sutrašnji dan nećemo dočekati

flickr.com

Sve poslove koje ste mislili napraviti, obavite danas.

Naime, voditelj Chris McCann do tog je zaključka došao temeljitim proučavanjem Biblije, pa je eBible Fellowship, online kršćanski radio čiji je McCann osnivač i voditelj, izdao ozbiljno upozorenje, piše Jutarnji list.

U sat vremena dugačkoj snimci i pripadajućem priopćenju pod nazivom ‘Zašto je 7. listopad 2015. najvjerojatniji datum kraja svijeta’, McCann nadugačko i naširoko obrazlaže svoju apokaliptičnu teoriju koristeći brojne citate iz Biblije. Njegovo je predviđanje dijelom temeljeno i na ranijem predviđanju jednog drugog kršćanskog radijskog voditelja, Harolda Campinga, koji je rekao da će se 21. svibnja 2011. pojaviti procijep kroz koji će svi kršćani ući u raj. Kako se to ipak nije dogodilo, malo je modificirao svoje predviđanje rekavši kako će se kraj dogoditi pet mjeseci kasnije, odnosno 21. listopada 2011. godine.

Međutim, ni to se predviđanje nije pokazalo točnim, no McCann misli da zna u čemu je problem. Kako je rekao, upravo taj 21. svibnja 2011. godine nije datum kraja svijeta, već datum početka Božjeg suda ljudima na Zemlji, a kako je 7. listopad 2015. točno 1600. dan nakon početka tog suda, jasno je da je to zapravo dan kad će svijet doći svome kraju.

Kako je prenio i Guardian, McCann vjeruje kako postoji ‘vrlo velika vjerojatnost’ da će se smak svijeta dogoditi baš 7. listopada i da postoji ‘vrlo mala mogućnost’ da se kraj ne dogodi baš tada.


Komentari

loading...