VODEĆA MEĐUNARODNA DUHANSKA KOMPANIJA: Okreće se budućnosti bez dima cigareta

PMI

Philip Morris International okreće se budućnosti bez dima cigareta.
Više od milijun odraslih pušača prešlo je na IQOS, vodeći proizvod grijanog duhana kompanije PMI Philip Morris International (PMI) ponovno potvrđuje svoju predanost stvaranju budućnosti bez dima cigarete.

Nastojanje kompanije da na tržište uvede bezdimne proizvode koji će u konačnici moći zamijeniti cigarete nastavlja jačati, s više od milijun odraslih pušača koji su prešli na IQOS. Nova korporativna web-stranica nudi uvid u PMI viziju budućnosti te način na koji PMI proizvodi mogu imati značajan utjecaj na odrasle pušače i društvo u cjelini.

„Odrasli pušači traže one proizvode koji nude zadovoljavajući okus, ritual i užitak koji dobivaju od cigareta, ali sa znatno manjim razinama štetnih spojeva koji se nalaze u dimu“, izjavio je Tony Snyder, potpredsjednik Odjela komunikacija u PMI-ju. „Nakon više od deset godina istraživanja i razvoja, danas imamo i znanost i tehnologiju kako bismo ove proizvode učinili stvarnima za 1,1 milijardu pušača u svijetu.“

I[box type=”info” align=”” class=”” width=””]QOS je jedan od četiri bezdimna proizvoda koji dolaze iz tvrtke PMI, s ciljem da se odgovori na potražnju i razne preferencije odraslih pušača. Radi se o grijanom duhanskom proizvodu koji je dostupan na tržištu od 2014. godine te za koji se očekuje da će biti dostupan u ključnim gradovima na više od 30 tržišta u 2017. godini.[/box]

Od 2008. godine, PMI je zaposlio više od 400 znanstvenika i stručnjaka te uložio više od tri milijarde dolara u istraživanje, razvoj proizvoda i znanstvenu potvrdu. Rezultati znanstvenih istraživanja potencijala smanjene štetnosti IQOS-a su vrlo obećavajući i kompanija otvoreno omogućava reviziju i verifikaciju svojih znanstvenih metodologija i rezultata neovisnim trećim stranama. U prosincu 2016., PMI je prijavio IQOS za kategoriju duhanskog proizvoda modificiranog rizika američkom Centru za duhanske proizvode američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).


Snyder je dodao: „Optimistično gledamo na budućnost radeći na postupnom prijelazu PMI-jevog poslovanja s postojećih cigareta prema potencijalno manje štetnim alternativama. Postoji velika prilika da ostvarimo pozitivan utjecaj na javno zdravstvo uz dostupnost boljih izbora od nastavka pušenja, a to ne možemo učiniti sami. Doprinosi stručnjaka s područja javnog zdravstva, znanstvene zajednice i regulatora će značajno ubrzati prelazak s cigareta na proizvode bez dima.“

Ukoliko želite znati više o tome kako PMI stvara budućnost bez dima cigareta, posjetite novu korporativnu web-stranicu kompanije na www.pmi.com.

Ukratko o kompaniji Philip Morris International (PMI)

PMI je vodeća međunarodna duhanska kompanija koja proizvodi šest od 15 najpoznatijih brendova i proizvoda koji se prodaju na više od 180 tržišta. Uz proizvodnju i prodaju cigareta, uključujući i najprodavaniji internacionalni brend na svijetu Marlboro te drugih duhanskih proizvoda, PMI je uključen u razvoj i komercijalizaciju proizvoda sa smanjenim rizikom (Reduced-Risk Products – RRP). RRP je termin koji koristimo za proizvode koji imaju, ili mogu imati, ili imaju potencijal smanjene štetnosti za pušače koji se prebace na ove proizvode umjesto da nastave pušiti. Kroz multidisciplinarni pristup u razvoju proizvoda, vrhunska postrojenja i vodeću znanstvenu potkrijepljenost u industriji, PMI želi pružiti RRP asortiman koji odgovara širokom spektru preferencija odraslih pušača te rigoroznim regulatornim zahtjevima. Za više informacija, posjetite www.pmi.com te www.pmiscience.com.

Komentari