(VIDEO) PREŽIVIO NAKON ŠTO GA JE PREGAZIO VLAK Pijan zaspao na pruzi na -18 stupnjeva

Foto: Youtube/Screenshot

Priča o bizarnoj nesreći kakva se ne događa svaki dan dolazi iz Rusije. Naime, kako piše Dela.ru, pijani 36-godišnji Rus zaspao je na željezničkim tračnicama, na Krasnojarskom području, i nekim čudom ostao živ i zdrav, a nije ga probudio ni vlak koji je prošao točno iznad njega.

Strojovođa putničkog vlaka na relaciji Krasnojarsk-Abakan primijetio je muškarca kako leži na željezničkoj pruzi i počeo je kočiti. No bilo je prekasno. Vlak je prešao preko muškarca. Međutim, kad su strojovođa i neki putnici izašli, ispod vagona su zatekli muškarca. Bio je toliko pijan da nije mogao ni razgovarati i uopće nije shvaćao što se događa. Nije bio svjestan ni činjenice da ga je pregazio vlak.

Policija i željezničari ubrzo su ga dekom izvukli ispod vlaka, a potom odvezli do najbliže stanice gdje je predan bolničarima. Ondje je utvrđeno da nije zadobio teže ozljede te je potvrđeno samo trovanje alkoholom i nekoliko modrica. Prema pisanju spomenutog medija, do bizarne nesreće došlo je nakon što je 36-godišnjak pio s prijateljima, a potom zaspao na pruzi na -18 stupnjeva.


Komentari