VEĆ TRI TJEDNA TRAŽE DJEVOJKU: ‘Barbaru su omamili, zlostavljali i bacili s mosta!’

blic.rs

Gdje je tijelo petneastogodišnjakinje?

Prošla su tri tjedna od petka 25. studenog kad je oko 22 sata u Senti s mosta na Tisi u rijeku pala petnaestogodišnjakinja Barbara Vitez. Unatoč velikoj akciji policije i spasioca koji svakodnevno pretražuju rijeku, još uvijek nije pronađeno tijelo nesretne djevojčice, piše Blic.

Njeni roditelji sve više sumnjaju u to da se radi o nesretnom slučaju i da se njihova kći, koja je na mostu bila s nekoliko prijatelja, poskliznula i pala. Njihove sumnje produbljuje anonimno pismo koje im je stiglo na kućnu adresu.
“Čim smo pismo dobili pročitali smo ga i odnijeli u policiju, ali povratnu informaciju još nismo dobili”, rekao je Barbarin otac Endre Vitez.

Otac priča kako je Barbara te večeri otišla s prijateljicama i prijateljima na proslavu rođendana u jednu pizzeriju. Prema neslužbenim rezultatima istrage, iz pizzerije je izašla oko 22 sata i otišla s prijateljima na most.

“Nije nam jasno zašto je napustila rođendan i uputila se na most, a bojala se visine. Čak ni na tavan se nije smjela popeti. U anonimnom pismu piše da su joj na rođendanskoj proslavi u piće sipali omamljujuće sredstvo, da su je nakon toga odveli na most gdje su je zlostavljali i gurnuli u rijeku”, rekao je Endre Vitez.

Uplakana majka Melinda tvrdi da joj majčinski instinkt govori da je Barbara živa i da je negdje skrivena jer ni nakon toliko vremena tijelo u rijeci nije pronađeno. “Barbara se silno radovala Božiću i Novoj godini. Htjeli smo joj kupiti novu jelku i smart televizor” govori majka u suzama.


Komentari