UZNEMIRUJĆE SNIMKE OBIŠLE SVIJET! ‘Ubacila’ se među ISIL-ovke i doživjela nešto strašno (VIDEO)

Screenshot

Četiri tjedna nakon završetka snimanja dokumentarnog filma, dogodio se teroristički napad u Parizu.

Samo nekoliko dana nakon terorističkog napada u Parizu, britanski Channel 4 emitirao je dokumentarni film ”Isis British women supporters unveiled”.

Ovo je priča o jednoj hrabroj ženi koja se infiltrirala u redove muslimanskih žena koje usred Ujedinjenog Kraljevstva promoviraju islamski ekstremizam i podržavaju Isis, piše croexpress.eu.

Njezino ime je Aisha, a prvo je putem Twittera uspjela doći u kontakt sa britanskim podržavateljicama Isis-a. Jedna stvar koja je ovim ženama zajednička, kaže Aisha, je da ne priznaju demokraciju već samo božje zakone – šerijat. Nakon osam mjeseci prvi put odlazi među ekstremiste tijekom srpanjskog prosvjeda protiv britanske politike na Bliskom istoku, a jedan od osuđivanih ekstremista povezao je Aishu sa drugim ženama u ”pokretu”.


‘Glasno i aktivno protivljenje fundamentalnim britanskim vrijednostima, uključujući demokraciju, stavlja svakog muslimana u kategoriju ekstremista. Znate zašto? Zato što izjava ”Nema Boga osim Alaha”, koja vas čini muslimanom, znači odbacivanje demokracije i vladavine zakona”, govori propovjednica, a s
pominje i ‘prljave židove’ koji ‘potiču ubijanje muslimana’.
Međutim, već na idućem sastanku stvari kreću loše po Aishu. Jedna od ekstremistkinja je poziva na razgovor jer su, kako kaže, već i prije dolazile žene koje su ih špijunirale i snimale. Traži od nje da joj pregleda torbu, situacija je iznimno napeta. Aisha je moli da je pusti dok je žena optužuje da je špijunka i tjera je iz njihovih prostorija.


Komentari