UBIJEN TERORIST IZ BERLINA! Anis Amri urlikao ‘Allahu Akbar’ i potegnuo oružje

Screenshoot/ Die Welt Twitter

Jedan policajac ozlijeđen je tijekom intervencije.

Marco Minniti, talijanski ministar unutarnjih poslova potvrdio je da je u Milanu ubijem Anis Amri, čovjek osumnjičen za nedavni napad u Berlinu. Kazao je i da je tijekom intervencije jedan policajac lakše ozlijeđen.

Nakon napada u Berlinu uhićen je mladi Pakistanac no na kraju se ispostavilo da policija ima krivog čovjeka. Onaj zaista odgovoran bio je naoružan i u bijegu, a njegovo ime je Anis Amri. Nakon napada Anis je snimljen ispred džamije u kojoj se obično okupljaju ekstremisti.

Nakon toga su mediji javljali da je viđen u Danskoj čija policija je objavila da imaju svjedoka koji tvrdi da je vidio čovjeka koji odgovara opisu terorista. Tamošnja policija pokrenula je potragu i upozorila ljude da izbjegavaju područje na kojem je uočen.

Posljednja vijest koja je stigla govori da je Anis Amri ubijen u Milanu. Kod sebe je imao kartu koja pokazuje da je putovao vlakom iz Francuske do Italije.

Terorist je ubijen u noći sa četvrtka na petak oko tri ujutro. On se kretao u blizini željezničkog kolodvora kada su ga zaustavila dva policijska službenika i zatražila dokumente. Tada je počeo izvikivati “Allahu Akbar” i pucati. Jedan policajac ranjen je u rame i srećom je izvan životne opasnosti. Amri je pokušao pobjeći, ali drugi policajac ga je ubio.

>>> POTRESNE SNIMKE: Uhvaćen je točan trenutak naleta kamiona na ljude u Berlinu


Komentari