TVRDI DA SE VOLE I DA ĆE SE VJENČATI: Muškarac (38) ispred škole pipkao i ljubio maloljetnicu (13) UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE!

U petak 7. listopad uhićen je 38-godišnji muškarac u Vranju zbog kaznenog djela nedozvoljene spolne radnje nad maloljetnom djevojčicom. Određen mu je pritvor od 48 sati.

Kako se navodi u priopćenju, rješenje su po nalogu zamjenika tužitelja Osnovnog javnog tužiteljstva iz Vranja, mjesta u južnoj Srbiji, donijeli pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova.

Prema neslužbenim saznanjima, muškarac po imenu Nenad Stevanović Roki uhićen je nakon što su policiji dostavljene fotografije na kojima se vidi kako ljubi djevojčicu N.S. (13), učenicu sedmog razreda, ispred osnovne škole “Radoje Domanović”.

Ovaj incident, koji se dogodio prije nekoliko dana u popodnevnim satima ispred ulaza u školsko dvorište, uznemirio je učenike i prolaznike u tom dijelu grada, piše Blic.rs.

Tridesetosmomogodišnjak, koji je prema neslužbenim informacijama iz Krive Feje, uslikan je u ljubavnom zagrljaju s učenicom sedmog razreda i to naočigled drugih učenika ove škole i prolaznika. On je na ulazu u dvorište osnovne škole više od 20 minuta ljubio i dodirivao po tijelu maloljetnu djevojčicu i učenicu ove škole.

Kako kažu očevici ove nemile scene, muškarac se nije obazirao na prolaznike, njihove zgrožene poglede, pa čak ni na drugu djecu koja su u čudu gledala što se događa. Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti priveden zamjeniku tužitelja.

FOTO: Vranjske novine / Blic.rs
FOTO: Vranjske novine / Blic.rs

Reakcija ljutite i ogorčene majke: ‘Oči bih mu iskopala’

“Moja kćer se s njim, zlotvorom, upoznala preko Facebooka i u srpnju je pobjegla da bi se udala za njega! Prijavili smo to policiji i tužiteljstvu, vratili su nam kćer, ali tog pedofila nisu uhitili! Ginekolog je tada utvrdio da je sve u redu s mojom kćerkom! Ali su ga policija i tužiteljstvo morali uhititi! Da jesu, ne bi došlo do ovoga!” kaže za Blic.rs Verica S. (41), ogorčena majka maloljetne N.S. (13).

“Nakon tog pokušaja udaje, kćer se nije viđala s njim. Pričala sam joj stalno da to nije za nju. Našla sam i njegov broj telefona, pitala ga je li normalan, a on je odgovorio da je! Vraga je normalan, bolesnik, kada ima vezu s djetetom kojem otac može biti. Rekao mi je da će čekati da moja kćer završi osnovnu školu i da će se tada oženiti njom”, nastavlja priču Verica.

Iako su, kako tvrdi, ona i suprug Slađan kćer držali pod kontrolom, u rujnu je Nenad došao po plaću u Vranje i tada je pozvao N. S., koja je bila u školi.

“Vidjela se s njim, ali ih je primijetio naš rođak i javio nam. Moj suprug ih je presreo i otišli su u kafanu. No moj muž je blaži nego ja. On je razgovarao, a ja bih bolesniku oči iskopala. Pedofil je mom Slađanu rekao da ga neće moći da odvojiti od nje i ponovio da će se moja kćer udati za njega čim završi osnovnu školu. Poslije nas je psiholog zvao iz škole i rekli smo da na sve načine pokušavamo otrgnuti je od njega”, navodi majka.

Od tada do ponedjeljka, prema tvrdnji Verice, njezina kćer nije se vidjela sa Stevanovićem. Tada ju je pozvao dok je bila na na nastavi i, kako joj je kći prenijela, zaprijetio da izađe sa sata jer bi inače mogao povrijediti njezinu obitelj.

“Kći je izašla sa sata i tada se dogodilo sve to što se dogodilo. Ona je poslije popila šest analgina i završila je na Dječjem odjelu bolnice, a ja sam obilazila policiju i tužiteljstvo. Zlotvora nisu uhitili sve dok nisu osvanule te fotografije! Iako nije ugodno da to vidimo, hvala Bogu na tome, bar je spriječeno neko veće zlo“, kaže zabrinuta Verica.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Što je po tom pitanju napravio Centar za socijalni rad?

Roditelje maloljetnice prošlog su mjeseca na razgovor zvali nadležni iz škole “Radoje Domanović” u kojoj N. S. pohađa sedmi razred. Predočili su im da se njihova kći sastaje sa starijim muškarcem i da se neprimjereno ponaša. Rukovodstvo škole je o nepriličnom ponašanju obavijestilo i nadležni Centar za socijalni rad, a 3. listopada i policiju. Direktorica Centra za socijalni rad Dragana Arsić jučer se nije javljala na naše pozive da razjasni što je u ovom slučaju centar već učinio, prenosi Blic.rs.

FOTO: Vranjske novine / Blic.rs
FOTO: Vranjske novine / Blic.rs

Bio je u vezi s transvestitom

“Rocky, kako ga mi u Krivoj Feji zovemo, stalno se žalio kako nema sreće s curama. Tako je svojevremeno u kuću doveo i transvestita iz Beograda misleći da je žensko”, kažu mještani Krive Feje. Stevanović je preko Facebooka upoznao djevojku za koju će kasnije saznati da je muško. Dogovorili su se da se vide.

“Tjedan dana ‘djevojka’ je bila kod njega. Nenadovoj majci je bilo čudno što njen sin nema seksualni kontakt s njom, pa je posumnjala da sa ‘djevojkom’ nešto nije u redu. Upala je u sobu i djevojci skinula gaće. Nenad je tada ‘djevojku’ stavio u auto, odvezao u Vranjsku Banju i prijavio policiji”, pričaju poznanici za Blic.rs.

Stevanović je inače zaposlen u rudniku u Krivoj Feji. Dijete je iz doma, voli popiti, ali nije nasilan. Prije nekoliko mjeseci vraćen je na posao nakon što je dobio otkaz jer je u krugu rudnika imao incident s kamionom, koji je vozio bez dozvole i učinio štetu.

“Svojevremeno se oženio u Gremađe. Tamo su ga izrabljivali fizički, a kad im nije bio više potreban, izbacili su ga”, dodaju mještani.


Komentari