STRAVIČAN ZLOČIN: Hrvatica presudila djeci i sebi, policija sumnja. Ovakva tragedija se već dugo ne pamti, u šoku je cijela Australija

Foto: Screenshot

U Australiji se dogodio nezapamćeni zločin, a ljudi diljem zemlje su u šoku. Policija u Victoriji u Australiji u jednom obiteljskom domu pronašla je četvero mrtvih, a među žrtvama su majka i troje djece, piše Daily Mail. Policija sumnja da je troje djece – Claire (7), Annu (5) i Matthew (3) ubila njihova majka Katie Perinović (42) , koja je nakon toga počinila samoubojstvo.

Tijela je pronašla policija u četvrtak u obiteljskom domu Perinović, nakon što je Katien suprug Tomislav (48) alarmirao sve raspoložive službe. Istražitelji Odjela za ubojstvo, u izjavi za medije, potvrdili su da g. Perinović nije bio uključen u čin ubojstva te je odmah pušten iz zatvora.

Tugujući prijatelji i susjedi obitelji Perinović izjavili su kako se Katie već nekoliko tjedana ponašla neobično.

“Nekoliko tjedana prije ovog nesretnog događaja, Katie i njezina djeca prisustvovali su rođendanu moje kćerke. Katie je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam vidjela u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primijetile njezino čudno ponašanje”, kaže Kateina susjeda Marie Groves.

Prije tri mjeseca Katie je neočekivano dala otkaz na svom radnom mjestu gdje je godinama radila kao psihoterapeutkinja, a njezini prijatelji i poznanici sumnjaju kako je razlog depresija. Prema pisanju portala Herald Sun, obitelj Perinović je hrvatskog porijekla. Pišu i kako je preminuloj ženi djevojačko prezime bilo Blažević, a njena majka također navodno živi u Australiji.


Komentari