BRUTALNO SPRDANJE SRBIJE S THOMPSONOM I HRVATIMA: Pogledajte što su se ovaj put usudili napraviti!

Poznato je kako naši susjedi imaju izniman smisao za humor, no ovaj put su prešli granicu dobrog ukusa.

Zvučna imena srpske estrade redovito pune hrvatske arene, koncertne dvorane i diskoteke, a slično je i s hrvatskim izvođačima u Srbiji. No, nije tajna da Marko Perković Thompson definitivno nije jedan od njih. Našlo bi se tu i s jedne i s druge strane onih koji , ni pod koju cijenu, ne bi zapjevali u ovoj ili onoj državi.

Kako se u internetskim prostranstvima pronađe šarolikih tema, tako je na Facebooku nastala posprdna grupa na temu održavanja koncerta već spomenutog Thompsona i to baš u Beogradu.

Capture

Koncert Thompsona u Beogradu!

Organizatori su koncert najavili za 3. srpnja, a turneju su nazvali: “STIGLA VAS JE MOJA RUKA I U SRBIJI”.

“U ime organizatora Fonda za humanitarno pravo Srbije , Helsinškog komiteta za ljudska prava Srbije, Omladine Helsinškog komiteta, Rekonstrukcija Ženski fond, Žena u crnom, Libertarijanskog kluba, Ambasade Republike Hrvatske u Srbiji i drugih, pozivamo Vas na prvi koncert velike balkanske zvezde Marka Perkovića Thompsona u Beogradu.

Koncert “kod konja” je jedinstvena prilika da se građani i građanke Beograda upoznaju sa kulturom hrvatskih susjeda. Ovo je prvi od nekoliko planiranih koncerata u okviru Markove TURNEJE:”STIGLA VAS JE MOJA RUKA I U SRBIJI”

Marko Perković rođen je 27. oktobra 1966. godine u selu Čavoglave, u Zagori (Šibensko-kninska županija) od majke Marije i oca Ante. Svoje rano djetinjstvo i odrastanje je proveo u rodnom selu. Oca je rijetko viđao jer je bio odsutan zbog posla u Njemačkoj, a dolazio je kući samo za Božić i Uskrs. Marko u gradu Splitu završava srednju školu za ugostitelja. Po početku Domovinskog rata 1991. godine Marko se pridružio Zboru Narodne Garde. Marko je u to vreme u rukama imao američku strojnicu Thompson, po kojoj je i dobio nadimak. Iz toga doba potiče i prva Markova pjesma – legendarna “Bojna Čavoglave”. Pesma koja se brzo proširila celom Hrvatskom i postala je jednim od prepoznatljivih simbola prvih dana Domovinskog rata. Iza sebe ima sedam studijskih albuma i blistavu karijeru.

ULAZ SLOBODAN!”, napisali su i uzburkali vode društvenih mreža.

Još jednom pokrenuli debatu oko ustaša i četnika

I dok su jedni shvatili kako je riječ o šali i zafrkanciji drugima ipak nije bilo svejedno.

“Oćete li se vi Srbi ljutit ako mi dodjemo s ustaškim kapama?”

Da mi je i taj dan doziviti kada ce se ljudi prestati preseravati na nacijonalnom nivou. Voli svoje postuj tudje!”, napisao je Aleksandar.


Komentari