Sin Sarah Palin uhićen zbog napada i provale u njezinu kuću

foto: wikimedia.commons

Stariji sin bivše republikanske kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a Sarah Palin uhićen je u nedjelju pod optužbom za napad i provalu u njezinu kuću na Aljasci. 

Track Palin (28) pojavio se na sudu u Palmeru, osumnjičen za niz prekršaja i kaznenih dijela povezanih s obiteljskim nasiljem.

Problemi sa zakonom već su ranije naveli njegovi majku da dovede u pitanje potpore ratnim veteranima poput njega koji pate od postraumatskog stresa.

Track Palin je 2016. već bio uhićen zbog nasilja u obitelji, uključujući upotrebu oružja u pijanom stanju. Slučaj je riješen na posebnom sudu za ratne veterane osudom za neprimjerenop ponašanje.

Sudjelovanje u svađi na obiteljskom okupljanju 2014. također je privuklo pozornost domaće javnosti. Vlasti protiv njega tada nisu podnijele kaznenu prijavu.

Sarah Palin, bivša guvernerica Aljaske, na nacionalnoj se političkoj sceni pojavila kada je izabrana za potpredsjedničku kandidatkinju senatora Johna McCaina u njegovov neupjeloj predsjedničkoj utrci 2008. protiv demokratskog kandidata Baracka Obame.


Komentari